NEMOJTE OVO RADITI

Kasnio na let pa je pokušao 'kupiti' vrijeme na najgori mogući način

Foto: screenshot/youtube
Kasnio na let pa je pokušao 'kupiti' vrijeme na najgori mogući način
04.10.2015.
u 15:09
Čuo sam dvojicu Arapa kako govore da su u avion postavili bombu, rekao je biznismen službama sigurnosti.
Pogledaj originalni članak

Talijaski biznismen (46) uhićen je nakon što je odgodio svoj let tako što je nazvao i prijavio da je u njemu bomba, a sve zato što je na svoj let i kasnio. I ne samo to, Talijan je uspio zakasniti i na odgođeni let koji je letio iz Turina prema Rimu, piše Independent.

– Čuo sam dvojicu Arapa kako govore da su u avion postavili bombu, rekao je biznismen službama sigurnosti.

Nakon što su putnici evakuirani, prtljaga pretražena, a za dojavu je utvrđeno da je lažna, avion je napokon uzletio i stigao u Rim dva i pol sata kasnije nego prema predviđenom letu. Unatoč uloženom trudu, muškarac – koji se bavi biznisom u Palermu – zakasnio je i na odgođeni let, a kad je stigao u zračnu luku uhitili su ga policajci.

Noć je proveo u pritvoru i pušten je drugo jutro. 

>> Sudar pokretnih stuba s avionom nije razlog da aviokompanija ne plati odštetu za kašnjenje

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar Cinco
Cinco
15:55 04.10.2015.

Kad prevodite tuđe vijesti morate znati da Hrvati ne kažu Turin nego Torino.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:27 04.10.2015.

Dajte angazirajte lektora vec jednom. Nije Turin, nego Torino. Do sada vec svi znaju da je google translator vjerovatno najnetocniji nacin prevodjenja.

Avatar TAJSAM
TAJSAM
17:56 04.10.2015.

Tako i partija plaši narod da su u HDZ-u desničaski eksetremisti. Gluposti to je samo teza onih što skreču politiku na sebe. U HDZ-u vjerujem da ima možda i nekih koji su tu samo da uspiju ali večina ih je tu što ludo vole Hrvatsku i žele joj napredak i mogučnošću rada za sve a ne samo za drugove i drugarice. Miniranje polaska aviona je isto kao i miniranje uspjeha oporbe ekstremizmom od strane vlade. Pozdrav dobrim ljudima