Suđenje Josipu Antiću

Svjedokinja: Zefo je Davoru uzeo Mercedes

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
josip antić zefo
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Narcis Mujkić
23.04.2016.
u 06:30
U nastavku suđenja Josipu Antiću Zefi zbog iznude od Davora Golubića u petak je trebala svjedočiti i Indira Levak, ali nije se pojavila.
Pogledaj originalni članak

– Davor i ja sjedili smo u crnom Mercedesu u Maksimirskoj kada nam je Zefo prišao. Rekao je Davoru da izađe van, a kada mu je on odgovorio da ne želi, Zefo ga je upozorio “kako je ovo zadnji put da mu govori da izađe van” i pokazao pištolj koji je imao za opasačem. U tom trenutku bilo me toliko strah da sam se pomokrila, a kada smo izašli van, Zefo je sjeo u Mercedes i otišao – kazala je bivša Golubićeva partnerica Sandra D. na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu gdje traje postupak Josipu Antiću Zefi zbog iznude od vlasnika lokala Prince student Davora Golubića.

Golubić je ubijen u ožujku 2012. na Savskoj cesti, a njegov ubojica nikada nije otkriven. Osim nje, svjedočili su i Golubićev kum i Narcis Mujkić.

– Davor je od mene želio kupiti stan u Gračanima za 350.000 eura. Prodaju smo dogovorili usmeno kada su on i njegova supruga došli pogledati stan, a tom dogovoru nazočila je i moja tadašnja supruga Indira Levak. Dogovor je bio usmeni jer smo Davor i ja bili prijatelji pa sam mu vjerovao – kazao je Mujkić.

Iako se na sudu trebala pojaviti i Indira Levak, svoj nedolazak ispričala je poslovnim obvezama.

>>Mama je ispod kauča izvadila 530.000 € za Golubićev stan

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

FI
Fisherman
12:36 23.04.2016.

Sta je Hrvatine...niko nema muda nesto komentirati a svi znate da je tip kriminalac i kamatar...pa cak kladim se da nema ni policajca koji to nezna...Nek se on nama lijepo sece sa pistoljem za pasom po gradu...sta je rodaci...sta ste se usrali.

HR
Hrvat001
13:59 23.04.2016.

Zna se tko je zefo. Diler kokaina, iznuđivać i kamatar. Žao mi je samo što po povratku sa terena 95. a i ranije nismo riješili Zagreb i Hrvatsku toga ološa i njemu sličnih.

SC
schwertransport
13:05 24.04.2016.

Jel zefa u prevodu Josip