Prasac Srećko

Svinja heroj spasila obitelj od požara, evo što je učinila!

Foto: Youtube
Svinja spasila obitelj od požara
Foto: Youtube
Svinja spasila obitelj od požara
Foto: Youtube
Svinja spasila obitelj od požara
Foto: Youtube
Prasac Srećko spasio obitelj od požara
10.06.2014.
u 16:00
Vlasnica Ina Farler ispričala je vatrogascima da je nju i unuke probudila njihova svinja koju drže kao kućnog ljubimca. Pobjegli su kroz prozor zbog požara
Pogledaj originalni članak

Prasac Srećko (Lucky) postao je pravi heroj ulice nakon što je spasio obitelj od velikog požara koji je zahvatio kuću u Illinoisu. Požar je buknuo oko 4.40 sati po lokalnom vremenu sa subote na nedjelju, dok su svi ukućani spavali.

Vlasnica Ina Farler ispričala je vatrogascima da je nju i unuke probudila njihova svinja koju drže kao kućnog ljubimca, nakon čega su pobjegli kroz prozor. Ponosna vlasnica ispričala je da svinju imaju od veljače. – One znaju biti vrlo zaštitnički nastrojene. Obožava moje unuke – rekla je Ina i ispričala kako se Srećko ponašao nakon što je došlo do požara.

– Počeo se glasno glasati, skakati gore-dolje, trčao je do vrata pa skočio na krevet i jako me udario. Sjela sam se na krevet da vidim što se to događa s njim jer inače nije takav tijekom noći. I tada sam vidjela da je cijela soba u dimu – rekla je Ina za 14news.com. Rekla je da je osjetila veliku vrućinu pa je znala da mora što prije izići iz goruće kuće.

Prvo je izvukla dvoje unučadi, nakon čega je susjed pomogao njoj i svinji da izađu. Ubrzo su stigli i vatrogasci koji su ugasili vatru. Obitelj se trenutačno nalazi u hotelu, a uzrok požara se utvrđuje.

>> Mačka postala hit – pogledajte što je učinila vlasnici!

>> Treniranim psima dali kobasice, nisu očekivali što će učiniti najmanji

Foto: Youtube

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar patkovic
patkovic
16:08 10.06.2014.

ona bi nanjušila požar u drugom selu a ne kod kuće