GAZDA, DI SI?

Svi se smiju potezu nestrpljivog psa koji svojeg gazdu čeka u automobilu

Foto: Screenshot Youtube
Svi se smiju potezu nestrpljivog psa koji svojeg gazdu čeka u automobilu
25.07.2016.
u 13:04
Prolaznici koji su vidjeli ovaj prizor dobro su se nasmijali.
Pogledaj originalni članak

Psi su često vezani uz vlasnike i ne vole kada ih ostave same da ih čekaju.

Kada ostanu sami, učinit će sve da dozovu svoje vlasnike. Jedan pas iz Rusije dosjetio se posebnog načina kako da poruči svojem gazdi da mu nedostaje.

Vlasnik je psa ostavio u automobilu na parkiralištu u gradu Bryansku, a najbolji čovjekov prijatelj odlučio je doći na vozačevo mjesto i stisnuti trubu. Odmah je i počeo zavijati tako da je zvučna kulisa bila potpuna.

Prolaznici koji su vidjeli ovaj prizor dobro su se nasmijali.

>> Snimka nadzorne kamere otkrila što joj se svakog dana događalo u garaži

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OK
okozaoko
14:16 25.07.2016.

U nekoj normalnijoj državi gazda bi bio kažnjen za ostavljanje psa u zatvorenom autu, a prolaznici se ne bi smijali nego mu pomogli.