Svećenik otpušten jer je potrošio 17.000 eura na seksifon i prostitutke

Foto: web
Svećenik otpušten jer je potrošio 17.000 eura na seksifon i prostitutke
VL
Autor
Hrvoje Dečak
23.02.2010.
u 18:33
U veljači je javno na misi priznao da je uzeo novac koji je pripadao mjesnim vjerskim udrugama i obećao da će ispraviti učinjeno. Vjeruje se da je svećenik novac potrošio na "erotske aktivnosti", rekli su dužnosnici.
Pogledaj originalni članak

Svećenik iz Španjolske, star 27 godina, otpušten je iz službe jer je potrošio 17.000 eura na erotske telefonske linije, seksi internetske stranice, ali i prostitutke, objavili su dužnosnici Crkve i gradskih vlasti Toleda. Svećenik je bio odgovoran za dva sela blizu toga grada gotovo godinu dana.

U veljači je javno na misi priznao da je uzeo novac koji je pripadao mjesnim vjerskim udrugama i obećao da će ispraviti učinjeno.

Vjeruje se da je svećenik novac potrošio na "erotske aktivnosti", rekli su dužnosnici.

Nadbiskupski ured u Toledu i dalje istražuje slučaj.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar sebastian
sebastian
08:15 03.03.2010.

Cudo jedno,kako ga moze crkva izbaciti iz crkve, kad ga je bog zaposlio, pa samo moze bog da ga izbaci !!!???

SI
sifoklop
18:12 24.02.2010.

Ukinite ljudima celibat i sve bu OK?

JA
japa
11:10 27.02.2010.

Čudno kako nikad ovakve stvari ne komentiraju popovi koji inaće komentiraju granična pitanja, telefoniranje u autu, pravo glasovanja BiH Hrvata itd.