'OMETAJU MIR'

Susjedi u Splitu htjeli zabraniti hodanje u štiklama po zgradi, sustanarke im brzo odgovorile

Foto: Facebook screenshot
Susjedi u Splitu htjeli zabraniti hodanje u štiklama po zgradi, sustanarke im brzo odgovorile
08.11.2021.
u 09:32
"U zgradi treba biti tolerantan i da te ne smetaju zvukovi", komentirali su korisnici, a neki su podijelili i svoja iskustva
Pogledaj originalni članak

U jednom ulazu zgrade u Splitu susjedi su bili previše iživcirani hodanjem njihovih sustanarki u visokim potpeticama toliko da su ostavili i poruku, na što nije dugo trebalo čekati odgovor. 

"Apeliramo na stanarke da u stanu koriste kućne papuče, a ne štikle jer ometaju tuđi mir i odmor", napisali su stanari, a poruka je objavljena na Facebook stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca". 

Sustanarkama u štiklama nije trebalo dugo da odgovore pa je na originalnu ceduljicu kratko nadopisano: "Apeliramo da se ubiješ jeftinom strujom. Hvala."

"U zgradi treba biti tolerantan i da te ne smetaju zvukovi", komentirali su korisnici, a neki su podijelili i svoja iskustva

"Zato ja skinem štikle i nosim ih u ruci kroz stubište jer stanarima nije jasno što tako lupa pa svi otvaraju vrata da provjere", napisala je jedna korisnica. 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

RO
roland
10:08 08.11.2021.

Sigurno nije ugodno čuti ih kada u 3 ili 4 sata pripite dođu doma i lupaju štiklama. Moraju znati da je izolacija loša i da to ometa druge stanare u mirnom snu! Jbg- vlaška posla. Ja odmah prepoznam Vlajnu u Splitu.

VI
vidum
10:19 08.11.2021.

Živio sam u stanu u kojem je iznad mene bila jedna dama koja je ustajala oko 5, a izlazila 0ko 6:30. Tih sat i pol provodila je u štiklama praveći po stanu ogromnu kilometražu. Tko nije probao ne zna kako to izgleda.

AD
adminka
10:07 08.11.2021.

lako za hodanje u stanu u štiklama, ali kad idu stepenicama, pa padaju s jedne štenge na drugu u štiklama koje lupaju snagom svih kila ponosne vlasnice, a ti čekaš napeto: hoće li se strovlaiti na nos..e to nije za slušat. idu mi na jetra