nisu danima izlazili

Susjedi u kući pronašli mrtve supružnike. Ugušili se plinom?

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Mrtvi supružnici
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Mrtvi supružnici
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Mrtvi supružnici
15.12.2013.
u 18:43
U Slobodnici kod Slavonskog Broda u kući nađen mrtvi bračni par. Okolnosti njihove smrti još se istražuju, nagađa se da su se ugušili plinom iz otvorene plinske boce. No susjedi govore da iz kuće danima nisu vidjeli ikoga da izlazi.
Pogledaj originalni članak

 U Slobodnici nedaleko od Slavonskog Broda danas poslijepodne susjedi su, u njihovoj obiteljskoj kući, pronašli dvoje mrtvih supružnika. Neobično im je, kažu, bilo to što ih već nekoliko dana nisu sretali u selu, a niti čuli televizor koji je kod njih gotovo uvijek radio.

Očevid je u tijeku, a točne okolnosti uslijed kojih je došlo do tragedije sedamdesetogodišnjeg bračnog para saznat će se po njegovom dovršetku. Tijela su prevezena na odijel patologije Opće bolnice "dr.Josip Bencević" u Slavonskom Brodu radi obdukcije.

Neslužbeno doznajemo kako je u kući pronađena otvorena plinska boca koja je bila priključena na peć, pa je za pretpostaviti da je kao mogući uzrok smrti trovanje plinom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
19:10 15.12.2013.

Pokoj vječni ljudima, ali moj je utisak da kod nas svake godine, pogotovo kada počme sezona grijanja, mnogi stariji ljudi koji ne vide izlaza za sebe na ovaj način rješavaju svoje probleme.

KR
kresimirn
20:42 15.12.2013.

instalacije ili "thats called love"