'pomagala' svekrvi

'Supruga je krala od mene i moje obitelji, uspjela je doći do milijuna'

Foto: Thinkstock
'Supruga je krala od mene i moje obitelji, uspjela je doći do milijuna'
27.04.2015.
u 10:43
- Osjećao sam se odgovornim za ono što je učinila mojoj majci, ali i djeci i nećacima - rekao je i dodao kako potkradanje nije bilo sve što im je njegova supruga napravila.
Pogledaj originalni članak

S obzirom da se brak (ili bi tako barem trebalo biti) temelji na povjerenju dviju osoba jedan se Amerikanac šokirao kada je otkrio prijevaru svoje supruge. No, ovdje se ne radi o onoj ljubavnoj, već financijskoj.

Muškarac koji je želio ostati anoniman ispričao je kako je otkrio da je njegova supruga potkradala njega i njegove roditelje. - Bila je vrlo organizirana i dobra u sređivanju stvari; dogovarala je termine kod liječnika, dolazila do usluga za starije i koordinirala pomoć mojoj majci - rekao je i dodao kako je uz sve što je radila njegovim roditeljima ponudila i da im vodi financije.

Kada bi ženu svekrva pitala za svoje financije snaha bi joj govorila da ne brine i da je novac prebacila na račun na kojem dobiva veće kamate. - Uvijek bi imala neki izgovor ili laž. Moja majka je uvijek bila zabrinuta, ali nije htjela raditi probleme mom braku - ispričao je nesretni muškarac, prenosi abc13.com.

No, kada je vidjela transakcije njegova majka znala je da nešto nije u redu. Naime, postojali su izvadci kreditnih kartica za koje svekrva nije ni znala da postoje, a iznosi su se kretali po nekoliko tisuća dolara.

- Kada sam je pitao za to, uznemirila se. Otišla je iz kuće i od tada se nije vratila - ispričao je.

Istragom je utvrđeno da je žena od suprugovih roditelja izvukla više od 900.000 dolara. - Osjećao sam se odgovornim za ono što je učinila mojoj majci, ali i djeci i nećacima - rekao je i dodao kako to nije bilo sve što im je njegova supruga napravila.

- Nije mi bila plaćena hipoteka, nije bilo porezne prijave za 2011. i 2012. godinu. Morao sam prenamijeniti kredit kako bih zadržao kuću - rekao je muškarac koji sada mora proglasiti osobni bankrot.

No, više od gubitka novca boli ga izdaja. - Bit će teško gledati kako majka moje djece ide u zatvor, prijeti joj 20 godina zatvora zbog prevare i krađe 985.000 dolara od moje majke i pokojnog oca - ispričao je prevareni muškarac.

Nakon svega što se dogodilo razveo se od svoje supruge, a ona je naknadno osuđena na 18 mjeseci zatvora.

>> Službenik lagao da živi 25 kilometara od posla, pa uzeo 68.000 kuna

>> Otkrila da je dečko vara pa mu bacila sve Appleove gadgete u kadu punu vode

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.