PRIVEDEN 30-GODIŠNJAK

Sumnjiče ga da je u zdravstvenoj ustanovi neovlašteno snimao dvije žene

Foto: Pixabay
Sumnjiče ga da je u zdravstvenoj ustanovi neovlašteno snimao dvije žene
22.01.2021.
u 10:54
Doveden je pritvorskom nadzorniku, a vjerojatno mu slijedi dovođenje pred suca istrage
Pogledaj originalni članak

Za neovlašteno, kako kaže PU istarska slikovno snimanje, osumnjičen je 30-godišnjak koji je zbog toga kazneno prijavljen.

Kako je priopćeno, sumnja se da je 30. prosinca u prostorijama zdravstvene ustanove u Zagrebačkoj ulici u Puli mobitelom neovlašteno snimao 40-godišnjakinju i 22-godišnjakinju. Doveden je pritvorskom nadzorniku, a vjerojatno mu slijedi dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Puli. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar SileZla
SileZla
11:22 22.01.2021.

Tko donosi rješenja o ovlaštenom snimanju dviju žena? Može li mi netko ovdje detaljnije objasniti o kojem se kaznenom djelu radi? I ja na svojim obiteljskim fotografijama imam nepoznate osobe koje su slučajno na tim slikama.