sarajevo

Ubijen u sukobu s migrantima: Branio brata pa ga izboli nožem

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Ubijen u sukobu s migrantima: Branio brata pa ga izboli nožem
18.11.2020.
u 11:40
Prema tvrdnjama izvora bliskog istrazi muškarac je smrtno ozljeđen kada je pokušao obraniti brata kojega su napali migranti
Pogledaj originalni članak

Jedna osoba ubijena je, a dvije su teško ozljeđene u sukobu u jednom sarajevskom pregrađu, a počitelji su vjerojatno migranti za kojima se traga, potvrdili su u srijedu iz Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije.

Policija je potvdila kako je u sukobu u utorak u kasnim noćnim satima u naselju Otes ubijen 36-godišnji državljanin BiH inicijala J.B. a još dvije osobe zadobile su ozljede nanesene nožem.

"Prema do sada prikupljenim saznanjima u vezu sa počinjenim kaznenim djelima ubojstvo i teška tjelesna ozljeda dovode se tri NN osobe-migranti", stoji u policijskom priopćenju.

Portal "Dnevnog avaza" objavio je kako je ubijeni mladić Jasmin Berović iz mjesta Hadžići u okolici Sarajeva.

Prema tvrdnjama izvora bliskog istrazi on je smrtno ozljeđen kada je pokušao obraniti brata kojega su napali migranti.

Incident se navodno dogodio u kafiću čiji je vlasnik brat ubijenoga. On se sukobio s migrantima koji su ušli u kafić i počeli stvarati probleme, a nakon što ih nije uspio obuzdati pozvao je u pomoć brata.

"U jednom trenutku nastradali je okrenuo leđa te je izboden. U napadu je teško ozljeđen i njegov brat kojem se liječnici bore za život", kazao je neimenovani izvor.

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

Avatar Matteo1200
Matteo1200
10:31 18.11.2020.

Svu tu gamad treba deportirati iz Evrope, neka šire svoju ˝kulturu˝po afroazijskim...

WP
W_P38
12:13 18.11.2020.

Lagano ih prikupljati, "smjestiti" u desantne brodove i pravac - Afrika... ima lijepih plaža za iskrcaj... čudo, da još nije progovorilo kratko oružje domaćih...

MP
miroslav.petkovic.7564
11:49 18.11.2020.

Pa oni su braca. Sinoc su navijali svi za Portugal.