Na virtualnom piru rodbina s kraja svijeta

Sudbonosno ‘da’ i za ekipu s Facebooka

Foto: Photos.com
Sudbonosno ‘da’ i za ekipu s Facebooka
05.10.2009.
u 20:06
Vaše sudbonosno da jednako će jasno i glasno čuti teta u Australiji, rođaci u Kanadi, ali i prijatelji s Facebooka u Brazilu ili Norveškoj.
Pogledaj originalni članak

Na vjenčanje, dan koji ćete pamtiti bez obzira na to jeste li pred oltarom prvi put ili ste “ponavljač”, napokon možete pozvati baš sve koje ste željeli, a da pritom ne bankrotirate ni vi ni oni.

Vaše sudbonosno "da" jednako će jasno i glasno čuti teta u Australiji, rođaci u Kanadi, ali i prijatelji s Facebooka u Brazilu ili Norveškoj.

Pozivnica na mobitelu

Svjedoci stupanja u brak mogu biti baš svi koje mladenci ili organizatori vjenčanja kojima je zadatak pozivanje gostiju pozovu na samo vaše vjenčanje uživo putem aplikacije koju će informatička tvrtka Komponente i specijalizirani portal Vjenčanja-ponuda predstaviti na ovotjednom sajmu vjenčanja u zagrebačkoj Areni.

Pravo vjenčanje u Areni ipak ne očekujte jer, ma koliko se organizatori trudili, “žrtve” nisu uspjeli uhvatiti pa će se nesvakidašnji projekt prezentirati tako što će se prenositi modne revije vjenčanica i večernjih haljina koje će nositi profesionalni modeli, ali i brojne dame iz javnog života.

Pozivnica da svaki njihov korak popratite uživo, sa zaslona svog računala ili mobitela djeluje poput pozivnice za vjenčanje budućnosti jer je u ružičastom mailu (ako nipošto ne možete odoljeti tradiciji, onda ipak na papiru) najvažnija stavka – link.

Klikom na: http://www.vjencanje-ponuda.com/live istog ćete trenutka biti na sajmu vjenčanja, i to u prvom redu modne revije.

- Presudna je bila ideja koja je došla posve spontano, a onda, kombinacijom sveopćeg umrežavanja i recesije koja znatno smanjuje mogućnosti mladenaca da na vjenčanje pozovu sve koje bi željeli, došli smo do plana da goste - umrežimo - objašnjava Željko Bayer, vlasnik Komponente.

Cenzura po željama

Sa specijaliziranim portalom za vjenčanja svoju je aplikaciju odlučio predstaviti na sajmu, a uvjeren je da će - osim mladenaca - zainteresirati i organizatore vjenčanja.

Sve djeluje jednostavno - snimatelji “pokriju” svaki detalj vjenčanja ili samo ono što mladenci požele te su uživo s minimalnom odgodom na zaslonima računala svih “gostiju” - ma gdje oni u tom trenutku bili.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.