Promo

Studij na ZŠEM-u je najbolji temelj svakoj karijeri!

Foto: ZŠEM
ZŠEM (1)
Foto: ZŠEM
ZŠEM (1)
Foto: ZŠEM
ZŠEM (1)
Foto: ZŠEM
ZŠEM (1)
Foto: ZŠEM
ZŠEM (1)
Foto: ZŠEM
ZŠEM (1)
Foto: ZŠEM
ZŠEM (1)
VL
Autor
PR Članak
22.01.2013.
u 08:45
Trenutno su otvorene prijave za upis na četverogodišnji Stručni studij ekonomije i managementa kojeg studenti mogu odslušati na engleskom ili hrvatskom.
Pogledaj originalni članak

Ako ste roditelj maturantu, vjerojatno posljednjih danas razgovarate sa svojim djetetom, pokušavajući mu pomoći u odluci u nastavku školovanja. Nije lako, priznajemo, svi smo se jednom nalazili u toj situaciji. Kako odabrati nešto što volite i što vam dobro ide, a da se pritom još uz to možete lako zaposliti, napredovati, zarađivati za pristojan život, dodatno se obrazovati? Odluka o odabiru studija jedna je od najtežih odluka s kojim se svaka osoba susreće. Zato, ako razgovarate sa svojom djecom o njihovim opcijama, uzmite u obzir Zagrebačku školu ekonomije i managementa, najbolju poslovnu školu u Hrvatskoj prema Eduniversalu.

Trenutno su otvorene prijave za upis na četverogodišnji Stručni studij ekonomije i managementa kojeg studenti mogu odslušati na engleskom ili hrvatskom. Ovaj jedinstveni program savršen je spoj praktičnog i teoretskog: studentima će predavati vrhunski hrvatski ekonomski i poslovni stručnjaci koji će studentima pokazati kako koristiti poslovnu i ekonomsku teoriju u svakodnevnoj praksi. Studenti će u projektima i simulacijama biti stavljeni u ulogu modernog menadžera koji mora brzo donijeti poslovne odluke i predstaviti preporuke. Kolege će im biti studenti sa svih krajeva svijeta, kako ZŠEM svake godine ugosti sve više međunarodnih studenata te će s njima razmjenjivati svoja iskustva, sklapati prijateljstva i učiti o drugim kulturama.

Prezentacija u sklopu Dana otvorenih vrata održava se 24. siječnja s početkom u 17 sati.

Ako želite da vaše dijete putuje i upoznaje svijet ne postoji bolje mjesto za to u Hrvatskoj od Zagrebačke škole ekonomije i managementa. S više od 100 partnerskih sveučilišta i institucija diljem svijeta, vaše će dijete imati priliku studirati do godinu dana u inozemstvu, a da pritom ne mora plaćati dodatnu školarinu. Ovakvo iskustvo predstavlja vrijedan dodatak svakom životopisu te dokazuje kako se neki kandidat za posao može brzo i lako prilagoditi novim okolnostima, raditi s ljudima iz različitih kultura i kako je svladao strani jezik u potpunosti.

Upravo u tome leži najveća vrijednost studiranja na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Svaki aspekt obrazovanja na ZŠEM-u, od našeg izvrsnog programa koji spaja teoriju i praksu, do dodatnih usluga koje nudimo studentima poput pomoći pri zapošljavanju pa sve do stjecanje jedinstvenih vještina poput rad u SAP-u i Bloombergu, ima cilj pripremiti vaše dijete za tržište rada.

Prijamni ispit održava se 13. travnja 2013. Prijavu za prijamni ispit možete napraviti ovdje.

Svi smo sve svjesniji kako diploma više ne predstavlja jamstvo zaposlenja. Kako bi vaše dijete bilo spremno natjecati se sa svojim vršnjacima na tržištu rada, morat će ponuditi vještine koje su jedinstvene. Tako, primjerice, je na ZŠEM-u obvezno učenje još jednog stranog jezika osim engleskog te je ZŠEM jedina poslovna škola u regiji gdje vaše dijete može učiti kineski, arapski ili japanski, uz uobičajene europske jezike.

Isto tako, naši studenti imaju priliku naučiti raditi u SAP-u, kojeg koriste najveće svjetske i hrvatske korporacije poput Agrokora, Ine, Plive i mnogi drugi. Jedina smo poslovna škola u regiji koja nudi studentima pristup Bloomberg terminalu kakav se koristi u najvećim financijskim institucijama, komercijalnim bankama i investicijskim kućama na svijetu.

Sada pokušajte zamisliti kandidata za posao koji je naučio talijanski za vrijeme studija, proveo godinu dana na studentskoj razmjeni u Italiji bez plaćanja dodatne školarine, koji zna kako raditi u SAP-u i Bloombergu, i koji se prijavljuje za posao u talijanskoj banci. Nema mnogo takvih sjajnih kandidata za posao, zar ne?

U pravilu, takvi kandidati su ZŠEM-ovci. Čak 74% naših diplomanata u ovim recesijskim vremenima pronalaze zaposlenje najkasnije četiri mjeseca nakon završetka studija, dok mnogi se odlučuju za nastavak studija u inozemstvo. Nekoliko diplomanata ZŠEM-a upravo završavaju doktorske studije u inozemstvu – tako je ZŠEM u deset kratkih godina od sna o vrhunskoj hrvatskoj poslovnoj školi svjetskog glasa postao rasadnik najvećih talenta na području ekonomije i poslovne administracije.

Želite više informacija? Posjetite naše web stranice klikom ovdje, ili se prijavite za prijamni ispit koji će se održati 13. travnja klikom ovdje. Ako želite razgovarati s ljubaznim članovima našeg osoblja, sve kontakt informacije možete pronaći klikom ovdje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

VI
vilica
10:27 22.01.2013.

Stvarno u našoj državi su takvi ekonomisti i manageri da smo na rubu propasti. A da se ipak zapitate da li ih nečemu pametnom naučite?

MI
Mirjana2013
11:32 22.01.2013.

Upravo zato je vrijeme da se okrenemo boljem, modernijem načinu studiranja. Da studente učimo kako se zaista primjenjuje gradivo koje se obrađuje tijekom studija. Menadžeri o kojima Vilica govori nisu sigurno na taj način studirali.

LP
Lebron Petrovic
11:42 22.01.2013.

A gdje bu delali !