Stravična ispovijest:

'Majka mi je prerezala grlo pa me namjeravala ispeći u pećnici'

Foto: Facebook
Susannah Birch
Foto: Facebook
Susannah Birch
14.04.2014.
u 20:43
Iako ju je djevojčica pokušala spriječiti da joj zabije nož u grlo, pomahnitala majka uspjela joj je prerezati grkljan. Tada je čekala da iskrvari
Pogledaj originalni članak

Susannah Birch nikada neće zaboraviti stravičan događaj iz djetinjstva kada ju je vlastita majka pokušala ubiti.

Sve se dogodilo kada je Susannah imala samo dvije godine. Njezina majka Linda prerezala joj je grlo kuhinjskim nožem te ju je planirala ispeći u pećnici. Otac John je znao da je njegova supruga u zadnje vrijeme počela više moliti, no nije ni pomišljao da će mu suprugu uhvatiti psihotičan napadaj. Susannah je čitala dio Starog zavjeta u kojem je Abraham trebao žrtvovati svog sina. – Sjećam se kako je zagrijavala noževe – ispričala je danas 27-godišnja Susannah, piše Daily Mail.

Majka ju je obukla u čistu pidžamu, pomazala je uljem te je polegla na tepih od ovčje kože koji je stavila na kutiju koja je poslužila kao drveni oltar. Iako ju je djevojčica pokušala spriječiti da joj zabije nož u grlo, pomahnitala majka joj je uspjela prerezati grkljan. Tada je čekala da iskrvari, nakon čega ju je planirala staviti u pećnicu koja je simbolizirala oganj.

"Upravo sam prerezala kćeri grlo"

– Ispričala mi je da joj je držala glavu dok nije poplavila, što je trajalo oko 40 minuta – ispričao je shrvani otac. Linda mu je rekla kako su joj glasovi rekli da je to prinošenje žrtve i da kćer odmah stavi u pećnicu. – Čini se da je dio razuma ostao jer je raspravljala s tim glasovima, rekla im je da djevojčica još nije mrtva i da je neće staviti u pećnicu dok ne bude mrtva – rekao je John i dodao kako je, kada ju je pustio psihotični trenutak, shvatila da je nešto napravila, ali nije bila sigurna. – Rekla mi je kako misli da je učinila nešto pogrešno, izjavila je kako je upravo prerezala kćeri grlo – dodao je.

Liječnici su uspjeli spasiti život djevojčici, a tijekom vremena počela je i govoriti. No, do većeg oporavka u govoru čekalo ju je još operacija. Njezina majka nakon stravičnog incidenta završila je na liječenju. Dijagnosticirana joj je shizofrenija i bipolarni poremećaj. Ipak, nakon godine dana liječenja majku su vratili kući, no tijekom godina imala je još psihotičnih ispada. John i Linda razveli su se kada je njihovoj kćeri bilo 13 godina. Susannah je tek tada počela svima govoriti što joj je učinila vlastita majka koju je nakon svega izbacila iz svog života.

Susannah je danas majka dvoje djece. Kaže kako je primijetila da se boji noževa, pogotovo kada su joj blizu lica, no ima priliku svoju djecu odgajati kao normalne ljude,a to je nešto što ona nije imala.

>> Roditelji iz pakla: Držali sina (4) zaključanog, hranili ga jednom na dan

>> Podignuta optužnica protiv 'roditelja iz pakla' koji su pokušali zapaliti svoju kćer

Foto: Facebook

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:58 15.04.2014.

Što bi tekst značio? Da onaj tko čita bibliju i vjernik je , radi takve stvari? Ili se radi o teško poremećenoj osobi? Ili je svatko ko je vjernik, ujedno i poremećen?

ME
melanija
08:10 15.04.2014.

koljaca ima podosta i tu oko nas iz ne tako davne proslosti. tako da je smisao ovoga u najmanju ruku cudan. zena je bolesna, i?

HA
hajduk1966
07:54 15.04.2014.

Slazem se,sto ce nam prica stara preko 20 godina koja nije za objavu uopce ,malo vise angaziranosti na poslu a ne samo copirati iz stranog tiska