ODREĐEN MU ISTRAŽNI ZATVOR

Strava u Rijeci: Nije prihvatio prekid pa brutalno premlatio djevojku. Prijetio da će ju ubiti

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Strava u Rijeci: Nije prihvatio prekid pa brutalno premlatio djevojku. Prijetio da će ju ubiti
02.03.2021.
u 10:03
Čupao ju je za kosu i udarao zatvorenim šakama po potiljku i ramenima prijeteći joj da će ju ubiti i teško tjelesno ozlijediti
Pogledaj originalni članak

U riječkom Općinskom državnom odvjetništvu ispitan je 40-godišnjak zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela protiv osobne slobode prijetnjom.

Sumnjiči se da je u petak, oko 20 sati, na širem području Rijeke, tijekom upravljanja automobilom u kojem je bila i žrtva, nezadovoljan njezin zahtjevom za prekidom veze, čupao ju za kosu i udarao zatvorenim šakama po potiljku i ramenima prijeteći joj da će ju ubiti i teško tjelesno ozlijediti, javlja Novi list.

Nadalje je zaustavio auto i izvukao žrtvu te ju bacio na tlo i uz udarce ponavljao prijetnje. Takvo osumnjičenikovo postupanje izazvalo je kod nje osjećaj straha i životne ugroženosti. Sudac istrage Županijskog suda u Rijeci prihvatio je prijedlog Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci i 40-godišnjaku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar shadow
shadow
10:16 02.03.2021.

Ovakve treba potražit u mraku i razmontirat da sami sebe 6 mjeseci ne prepoznaju u ogledalu! Nebi mu više nikad palo ovako nešto na pamet!