ODREĐEN MU ZATVOR

Strava u Koprivnici: Poznati učitelj i političar uhićen zbog spolnog iskorištavanja djevojčice!

Foto: Osnovna škola Bakovčice
Strava u Koprivnici: Poznati učitelj i političar uhićen zbog spolnog iskorištavanja djevojčice!
17.07.2020.
u 17:54
Inače, Radovan Knežević poznati je prosvjetni radnik i politički aktivist, a 2012. dobio je i državnu nagradu za rad u prosvjeti, i to kao jedini učitelj iz Hrvatske.
Pogledaj originalni članak

Poznati učitelj iz Koprivnice uhićen je zbog spolne zlouporabe djevojčice mlađe od 15 godina!

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o Radovanu Kneževiću (60), dugogodišnjem učitelju iz područne škole u prigradskom naselju Bakovčicama. Područnu školu pohađali su učenici nižih razreda osnovne škole u mješovitom razredu.

Kako doznaje Večernji list, Kneževića su policiji prijavili roditelji djevojčice koja se požalila na učitelja. Uhićen je u četvrtak, a istražna sutkinja odredila mu je zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku.

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici donijelo je danas rješenje o provođenju istrage protiv njega zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina.

Inače, Radovan Knežević poznati je prosvjetni radnik i politički aktivist, a 2012. dobio je i državnu nagradu za rad u prosvjeti, i to kao jedini učitelj iz Hrvatske.

Bio je član SDP-a i gradski vijećnik u Koprivnici, ali stranku napušta prije nekoliko godina i priključuje se nezavisnoj političkoj sceni s kojom izlazi i na izbore za mjesne odbore.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 98

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
18:43 17.07.2020.

MOŽEMO se slikat , eno u Nizozemskoj osnovana stranka pedofila , a granicu za legalan seks spustili na 12 god. , pitanje je vremena kad ce se drustvo potpuno moralno srozat , kad se krene za nastranostima i iza toga jos stanu politicari , ljudi pocinju svasta smatrat pod normalno .Svijet od prije 30 god. je bio potpuno drugaciji , sad je recimo legalizirana u nekim zemljama seks sa zivotinjama ili cak mrtvima , uzas u koji svijet klizi , ni najcrnji horor nije u stanju opisat , danas abortus , vec sutra MOžE biti ubojstvo nezeljenog djeteta , a eutanazija nemocnih MOŽE se sutra pretvorit u likvidaciju nepotrebnih .Sacuvajmo dostojanstvo vjeru i tradiciju , svijet milosrda i zastite najslabijih

DU
Deleted user
18:02 17.07.2020.

ako je ovo točno, to je strava. kod ovakvih djela izuzetno se treba biti obazriv...kada se jednom stekne ljaga vrijeme je ne izbrisa...

DU
Deleted user
18:45 17.07.2020.

E da je on jedini u prosvjeti bilo bi mila majka. Završio sam osnovnu školu prije pet desetljeća i mi smo u školi imali dvojicu. Jedan je nasrtao na dječake, a onaj iz tjelesnog na djevojčice. Samo što su prosvjetari zatvoreni kao masoni pa dobro paze da im nešto iz škole ne procuri van, da ne dođe škola na loš glas.