Kakav monstrum

Strava na sjeveru Hrvatske: Punih šest godina silovao kćer

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Strava na sjeveru Hrvatske: Punih šest godina silovao kćer
30.12.2018.
u 10:30
Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela
Pogledaj originalni članak

Od rujna 2010. do rujna 2016., punih šest godina, djevojka na sjeveru Hrvatske prolazila je kroz pakao. 

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 50-godišnjeg
hrvatskog državljanina
zbog osnovane sumnje na počinjenje teških kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, kao i teškog kaznenog djela protiv spolne slobode. Uhićen je i u pritvoru čeka daljni rasplet događaja.

- Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik od rujna 2010. do rujna 2016. godine počinio kaznena djela više puta na štetu svoje kćerke rođene 1998. godine - kažu u Županijskom državnom odvjetništvu.

Monstrum je kćerku počeo spolno zlostavljati kad je imala samo dvanaest godina.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila mu istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi, te opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 128

MA
malisani
10:58 30.12.2018.

Prisilni teški fizički rad s bičevanjem

Avatar links
links
10:42 30.12.2018.

pa vi ukidajte smrtnu kaznu....

LO
Long
11:53 30.12.2018.

I za sest mjeseci ce bit vani. Cekat sudjenje na slobodi. Kao i onaj koji je kamatario bracni par 12 godina.