Koronavirus

Stožer: Troje novooboljelih, dvoje iz Zagreba, jedan iz Splitsko-dalmatinske županije

Foto: Bruno Konjevic/PIXSELL
Stožer: Troje novooboljelih, dvoje iz Zagreba, jedan iz Splitsko-dalmatinske županije
Autori Vecernji.hr, Hina
17.06.2020.
u 13:49
Do sada je testirano 70712 osoba, od toga 186 u posljednja 24 sata
Pogledaj originalni članak

Broj novooboljelih u Republici Hrvatskoj u 24 satnom razdoblju je troje, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2258.

Jedna novooboljela osoba je iz Splitsko-dalmatinske županije, a dvije iz Grada Zagreba. Do sada je testirano 70.712 osoba, od toga 186 u posljednja 24 sata.

Na bolničkom liječenju je pet osoba. Na respiratoru nema pacijenata. Ukupan broj ozdravljenih je 2141, što je jedan novoozdravljeni u 24 sata. Ukupan broj preminulih je 107, priopćili su iz Stožera.

Komentirajući pandemiju koronavirusa, ministar zdravstva Vili Beroš danas je naglasio da s obzirom na zbivanja u bližem okruženju i Kini "opreza nikad dosta", a smatra kako će virus i mjere imati određeni utjecaj i na vatrogasnu sezonu.

"Hrvatski zavod za javno zdravstvo je i vatrogascima dao detaljne upute koje se odnose na sve što bi trebali pripaziti", rekao je Beroš.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

AN
antiekstremist
14:00 17.06.2020.

Dobro je. Samo da turisti ne pokvare prosjek.

VL
vlada1
15:29 17.06.2020.

Mislim da su sljedeća 2 tjedna ključna.