temperature 'luduju'

Stiže ljeto – pripremite se na temperaturu od 30 stupnjeva

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Stiže ljeto – pripremite se na temperaturu od 30 stupnjeva
30.04.2013.
u 08:56
U Daruvaru je lani izmjereno čak 31,3 °C, u Zagrebu na mjernoj postaji Maksimir 30,5 °C, u Bjelovaru je 30,3 °C, a u Bilogori 30,1 °C
Pogledaj originalni članak

Ljetne temperature koje živu u termometru pomiču sve do 30 Celzijevih stupnjeva prognoza je za posljednji dan mjeseca travnja. Hrvatsku čeka sunčan i topao dan, dok će na istoku zemlje biti vrlo vruće.

Iz Meteo-infa prognoziraju da bi u Istočnoj Slavoniji najviša temperatura danas mogla biti čak 31 stupanj. Vruće će biti u Osijeku, Slavonskom Brodu... a ništa manje toplo i u Gospiću koji će mjeriti maksimalnih 27 stupnjeva. 

Nešto manje toplo bit će na obali i otocima, između 23 i 27°C.

Iako se čini da smo preskočili proljeće i uskočili u ljeto, prema podacima meteorologa, i posljednji dani lanjskog travnja bili su izrazito vrući te je srušeno nekoliko rekorda. 

Prošlogodišnji predzadnji travanjski dan bio je vruć, prvi put otkako je službenih mjerenja, na čak četiri meteorološke postaje.  

U Daruvaru je lani izmjereno čak 31,3 °C , u Zagrebu na mjernoj postaji Maksimir 30,5 °C, u Bjelovaru 30,3 °C, a u Bilogori 30,1 °C. 

>>A proljeće? U Hrvatskoj idućeg tjedna 30 Celzijevih stupnjeva!

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.