'JE LI MU DALA SMJERNICE ZA NOVU VLADU'

Stipe Petrina: Tražim da se predsjednica javno očituje o čemu je u četiri oka razgovarala s Petrovim

Foto: Marko Prpić/Pixsell
most
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
27.10.2015., Primosten - Nositelj liste u IX. izbornoj jedinici, primostenski nacelnik Stipe Petrina.
29.11.2015.
u 12:49
Je li predsjednica RH Boži Petrovu dala smjernice za daljnje postupanje u vezi sastavljanje nove Vlade RH? Ostaje još niz otvorenih pitanja o ovom nezabilježenom incidentu u hrvatskoj političkoj praksi koji baca veliku sjenu na neutralnu ulogu predsjednice RH u procesu konzultacija oko sastavljanja nove Vlade RH.
Pogledaj originalni članak

Primoštenski gradonačelnik Stipe Petrina ponovno se oglasio na Facebooku. Piše da je u skladu sa jučerašnjim obećanjem na sastanku izabranih saborskih zastupnika Mosta i članova Nacionalnog vijeća Mosta, dao izjavu o sramotnom ponašanju predsjednice Kolinde Grabar Kitarović na konzultacijama za sastav nove Vlade. S njime je u delegaciji Mosta bio i Božo Petrov. 

"Sramotni postupak predsjednice RH je u tome što je nakon 15-ak minuta zatražila od nas trojice da napustimo sastanak jer ona "želi u četiri oka popričati sa gospodinom Božom". Još sramotnije je što su me njezini savjetnici uvjeravali da je takvo ponašanje uobičajeno!!!

Od predsjednice RH tražim u prvom redu da se javno očituje o čemu je u četiri oka razgovarala sa Božom Petrovim o sastavu nove vlade, a da ostatak delegacije Mosta to nije smio čuti!

Je li predsjednica RH Boži Petrovu dala smjernice za daljnje postupanje u vezi sastavljanje nove Vlade RH? Ostaje još niz otvorenih pitanja o ovom nezabilježenom incidentu u hrvatskoj političkoj praksi koji baca veliku sjenu na neutralnu ulogu predsjednice RH u procesu konzultacija oko sastavljanja nove Vlade RH.", napisao je Stipe Petrina. 

 

 
Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 197

HA
hajduk1966
13:01 29.11.2015.

Pa pitaj Petrova,stupa ste zar ne?

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
13:16 29.11.2015.

Stipe! Poštuj instituciju predsjednika republike! ups, kako i bi kad ni sam premijer istu ne postuje... sramota kud vodi ovo liberalno ljevicarenje!

Avatar mlijeko
mlijeko
13:08 29.11.2015.

Prenela je Petrovu da se pod hitno riješi Petrine....