konačno kod kuće

Stephanie Milda: Najviše mi je falila moja seka!

Foto: Filip Brala/Pixsell
Stephanie Milda (1)
Foto: Filip Brala/Pixsell
Stephanie Milda (1)
Foto: Filip Brala/Pixsell
Stephanie Milda (1)
Foto: Filip Brala/Pixsell
Stephanie Milda (1)
12.01.2013.
u 15:54
Operacija je dobro završila i sretni smo što smo se vratili kući. Liječenje nastavljamo u Zadru jer bolest jest zaliječena i Stephanie je dobro, kaže majka djevojčice
Pogledaj originalni članak

- Najviše mi je falila moja seka - sramežljivo je pred brojnim zadarskim novinarima u subotu u 15 sati po povratku s liječenja iz SAD-a rekla 5-godišnja Stephanie Milda. Djevojčica koja je bolovala od rijetke Arnold Chiarijeve malformacije zbog koje joj je kost urastala u mozak i prijetila joj je doživotna paraliza, uspješno je u listopadu operirana u Chicagu, a u petak navečer nakon tri i pol mjeseca liječenja konačno se vratila u Zadar.

- Sada je sve dobro. Operacija je dobro završila i sretni smo što smo se vratili kući. Liječenje nastavljamo u Zadru jer bolest jest zaliječena i Stephanie je dobro. Postoji mogućnost komplikacija, no nadamo se da se to neće dogoditi - rekla je majka  male Stephanie, Anita dodajući da je cijelo vrijeme boravka u SAD-u imala podršku hrvatskih iseljenika koji su ih svakodnevno posjećivali u bolnici i pomagali.

- Stephanie je sada dobro iako smo se u SAD-u morali zadržati malo dulje jer su je nogice počele boljeti. No, ona je kao što vidite puno izrasla i oslobodio joj se prostor odnosno jedna kočnica. Stephanie raste i dobila je pet kila u dva mjeseca - rekla je Anita Milda, a njezin otac Ivica Milda je zahvalio svim ljudima koji su pomogli da se skupi novac za operaciju Stephanie. U humanitarnoj akciji skupljeno je preko dva i pol milijuna kuna za operaciju.

- Zahvaljujem Zadranima koji su stali uz nas i bili s nama od početka do kraja, ali i svima dobrim ljudima u Hrvatskoj koji su nam pomogli. To je jednostavno neopisiv osjećaj - rekao je Ivica Milda najavljujući osnivanje zaklade za ACM, a o čemu će govoriti na konferenciji za novinare krajem siječnja.

>> Živa, zdrava i vesela, malena Stephanie uskoro kod kuće

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.