crna kronika

Starica utopila tri mačića, mladić (27) krao gorivo

Foto: Vedran Mulović/PIXSELL
Starica utopila tri mačića, mladić (27) krao gorivo
15.04.2014.
u 15:04
Mladić je u četiri navrata natočio gorivo u spremnik automobila, a potom pobjegao ne plativši račun.
Pogledaj originalni članak

Zbog osnovane sumnje da je 14. travnja na području Oprtlja počinila kazneno djelo ubijanja ili mučenja životinja, 81-godišnjakinja iz Istre zaradila je kaznenu prijavu. Bujska je policija otkrila da je starica u kanti utopila tri mačića, a potom ih stavila u vreću i bacila u kontejner.

Dodajmo kako je u razdoblju od 17. ožujka do 10. travnja 27-godišnjak s riječkog područja u najmanje četiri navrata na benzinskim postajama u Kraljevici, Rijeci, Cerniku i Malinskoj natočio gorivo u spremnik automobila, a potom pobjegao ne plativši račun. Tvrtka s područja Zagreba tako je oštećena za približno 1600 kuna. Nakon kriminalističkog istraživanja, 27-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

>>S ukradenim registracijskim pločicama krao gorivo na crpkama

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BU
burza
14:54 16.04.2014.

paravinji sloboda a baku u zatvor zbog macica

IS
istri
22:58 15.04.2014.

pravna drzava.