Škabrnja

Starac ubio susjedova psa koji mu je ušetao u dvorište

Foto: Privatne fotografije
Starac ubio susjedova psa koji mu je ušetao u dvorište
22.02.2011.
u 09:21
- Vlasnik kuće pokušao ga je otjerati misleći da se radi o psu lutalici, a kad u tome nije uspio, iz kuće je uzeo lovačku pušku i jednim hicem usmrtio psa - tvrde u policiji
Pogledaj originalni članak

ZADAR - U Škabrnji je jučer poslijepodne 76-godišnjak jednim hicem ubio psa koji mu je ušetao u dvorište. Policija je izvijestila da je 58-godišnjak krenuo u šetnju sa svojim psom mješancem, ali bez uzice i da se pas u jednom trenutku odvojio od vlasnika te ušao u dvorište 76-godišnjaka.

- Vlasnik kuće ga je pokušao otjerati misleći da se radi o psu lutalici, a kad u tome nije uspio, iz kuće je uzeo lovačku pušku marke Crvena Zastava i jednim hicem usmrtio psa. Policijski su službenici muškarcu oduzeli pušku koju je ilegalno posjedovao te je nad njime u tijeku kriminalističko istraživanje - istakli su iz zadarske policije.

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

X2
xychhr-200
12:52 22.02.2011.

Bilo bi bolje da mu se ušetala Kosorica... kolektivno sa svim smradovima na vlasti.

OB
-obrisani-
12:40 22.02.2011.

Cuj sad, oduzeli mu pusku, sta treba pustit da mu dzukele setaju po dvoristu. Vlasnik je trebao psa voditi na uzici. Sad ce biti veca zalost za psom, nego sto bi bila da je isti ugrizao neko dijete ili bilo koga drugog. Ako vam tudji psi ulaze u dvoriste i to vam smeta imate odlicne zracnice malo veceg kalibra, kupite ih legalno i problem rijesen. \"Ne mrzim zivotinje, drzim i sam kucne ljubimce ali vodim brigu o njima, i to svi trebaju raditi i ne stavljaje zivotinje iznad covjeka\"