BLOKADA GRANICE

Srpski tabloidi žestoko reagirali: 'Banda ustaška', 'Luđak vodi Hrvate u rat'

naslovnice
naslovnice
naslovnice
naslovnice
naslovnice
naslovnice
24.09.2015.
u 09:58
Najradikalniji je Informer koji je jučer izašao s naslovom "Hrvati nas siluju, EU podržava"
Pogledaj originalni članak

Odluka Hrvatske o blokadi granice sa Srbijom danas je glavna tema u srpskim medijima. Premijer Zoran Milanović našao se na naslovnicama niza novina, a posebno su žestoki tabloidi s naslovima kao što su "Banda ustaška" (Informer), "Hrvatski premijer je idiot" (Kurir) i "Luđak vodi Hrvate u rat!" (Alo).

"Premijer Hrvatske Zoran Milanović napravio je promašaj godine – zbog zatvaranja granice sa Srbijom zaratio je sa svima – zemljama u regiji, Srbijom, Slovenijom i Mađarskom, ali i s privrednicima u vlastitoj državi!", piše tako Kurir.

Blic pak piše o navodnom "podmuklom" planu C hrvatske policije s naslovom "Švercaju žene i bebe u Srbiju", a ista je tema i na naslovnici prvog izdanja Večernjih novosti s naslovom "Izbjeglice nasilno vraćaju u Srbiju".

Najradikalniji je Informer koji je jučer izašao s naslovom "Hrvati nas siluju, EU podržava", a danas "Banda ustaška – uvode nam blokadu, a žive od nas". Osim Milanovića, čiju su fotografiju postavili na naslovnicu s potpisom "Lud", napali su i ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića za kojeg kažu da "divlja".

Nešto ozbiljniji mediji išli su s objektivnijim pristupom. Politika je objavila da je Hrvatska zabranila ulaz svima koji imaju srpski pasoš, kao i B92. Na naslovnici Danasa ističe se naslov "Ekonomska šteta se mjeri desecima milijuna eura".

Sve priče o izbjeglicama čitajte u našem specijalu Izbjeglička kriza

>> Ostojić: Bajakovo ostaje zatvoreno za vozila sa srpskom tablicom dok izbjeglice ne krenu preko Horgoša

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 239

AN
Android
10:05 24.09.2015.

Eto vam Milanovića i ne trebate platiti nikakvu ratnu štetu. To nam je isplativije.

TO
Tomaš
10:14 24.09.2015.

Ima u Srbiji bar 20 dnevnih novina, ovo jesu tabloidi, svašta oni pišu i o srpskim političarima. Međutim, jedna stvar je interesantna. Sa autentičnim Hrvatima nema problema, ok. su, ali ovi sa srpskim imenima i prezimenima, oni su čudo od Hrvatina.

PR
PredragBG
10:09 24.09.2015.

Onaj ko je stavljao ovaj članak sigurno je upućen u reputaciju Informera i Kurira u samoj Srbiji. Stavljanje ovoga u prvi plan samo podgreva atmosferu....sve u svemu...sve nas ovo vodi u p* materinu