potraga prekinuta

Srpski predsjednik Sindikata policije: Mislim da Matej nije u vodi i da je živ

Foto: Matija Habljak/PIXSELL/nestali.gov.hr
Matej Periš
Foto: Branimir Bradarić
Matej Periš potraga, Beograd
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Beograd: Klub Gotik u kojem je bio Matej Periš prije nestanka
11.03.2022.
u 10:21
Za Kurir televiziju Nenad Periš, otac nestalog Mateja, rekao je da neće angažirati privatne detektive kako bi eventualno pokrenuo privatnu istragu u cilju Matejevog pronalaska ponavljajući kako srbijanska policija dobro radi svoj posao
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Sindikata policije i policijskih starešina u Srbiji Blažo Marković rekao je za Kurir televiziju kako smatra da je Matej Periš živ te da postoji velika mogućnost da ne negdje zatočen.

- Slučaj treba da bude završen. Ne možemo više od dva mjeseca da držimo policiju i da tražimo. Moje mišljenje, ali i mišljenje onih koji rade taj posao više od mene, jeste da se on više ne nalazi u vodi. Otišao je automobilom u nekom pravcu, a da li ga neko drži zatočenog ili je nešto drugo, to ne znam, ali su se pojavljivale svakakve spekulacije o tome da je bio u Njemačkoj ili već gdje. Meni bi bilo draže da je ova varijanta. Sve su varijante teške za roditelje – rekao je Marković za Jutarnji program na Kurir televiziji.

Ustvrdio je i kako je policijska potraga za Matejem za sada prekinuta rekavši kako se ne može uznemiravati policiju da se traži Periša.

Za Kurir televiziju Nenad Periš, otac nestalog Mateja, rekao je da neće angažirati privatne detektive kako bi eventualno pokrenuo privatnu istragu u cilju Matejevog pronalaska ponavljajući kako srbijanska policija dobro radi svoj posao

Podsjećamo kako je Matej nestao u noći 30/31 prosinac u Beogradu kada je izašao iz kluba Gotik i od kada mu se gubi svaki trag. 

VIDEO Ovo su Matejevi prijatelji na putu za Beograd: doznali smo detalje o njima

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.