svi su na nogama

Srpska policija privela nekoliko osumnjičenih za ubojstvo Selene

Foto: ''
'Selena_Margarit_Graciano_Ma'
Dres
Foto: ''
'meksikanka01_nnn_bih_230812'
Autori sv, bb/VLM, luc
13.09.2012.
u 13:24
Nakon svih provjera, policija će sutra priopćiti ima li neka od osoba koje su ispitane koje se nalaze na području Srbije, bilo kakve veze s ubojstvom Meksikanke, rekao je direktor policije Srbije Milorad Veljović
Pogledaj originalni članak

Iako je tijekom dana srbijanska policija demantirala da su došli do osobe koja se sumnjiči za ubojstvo Meksikanke Selene Margarite Graciano Macedo (31) na Marjanu u Splitu, direktor policije Srbije Milorad Veljović za RTS je u četvrtak navečer izjavio da policija privodi više osoba osumnjičenih za ovaj monstruozni zločin.

Veljović je rekao da je riječ o osobama koje se, na osnovu saznanja policije Hrvatske i Srbije, mogu dovesti u vezu s ubojstvom u Splitu. Najavio je i da će se nakon privođenja obaviti DNK analiza kao i provjera njihovih alibija.

>>Viđali Novosađanina u dresu s natpisom Reksi!

– Nakon svih provjera, policija će sutra priopćiti ima li neka od osoba koje su ispitane i koje se nalaze na području Srbije, bilo kakve veze s ubojstvom Meksikanke – dodao je Veljović.

Hrvatska policija danas je priopćila da nema informaciju da je MUP Srbije otkrio identitet Novosađanina koji je ljetovao u Splitu i nosio dres Milana s natpisom Reksi.

Večernji list je, iako su policija i pokrajinsko odvjetništvo bili nedostupni za bilo kakve informacije, neslužbeno doznao u Novom Sadu da je policija proteklih dana vršila niz provjera kako bi došla do identiteta osumnjičenoga koji je nosio dres nogometnog kluba Milan s natpisom Reksi. 

U potragu za osumnjičenim Novosađaninom krenulo se nakon što je hrvatska policija doznala da se upravo on kretao Splitom odjeven u dres nogometnog kluba Milan kakav je pronađen pokraj tijela ubijene Selene. Iz razgovora s nekolicinom Splićana utvrđeno je da je taj dres nosio muškarac koji se ljetos odmarao u Splitu, a vozio je Škodu Octaviju novosadskih registracijskih oznaka. Inače, zrakoplov s tijelom ubijene Selene u 14.45 sati poletio je prema Frankfurtu, odakle će navečer također zrakoplovom biti prevezeno u Meksiko.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

OB
-obrisani-
13:46 13.09.2012.

novosadista.....

Avatar zbog- udbasa -beskucnik
zbog- udbasa -beskucnik
13:47 13.09.2012.

a nalog za UBISTVO je dao BRAT ubijene...bute vidli......

JA
Jamac
13:44 13.09.2012.

Konobarima iz Splita nagrada za humanost u nesreci !! Svojim javnim govorom su postigli da se teski kriminalac uhiti !!