Trostruko ubojstvo

Srpska manekenka i zvijezda američkog 'Top modela' okrutno ubijena u Americi

Foto: Facebook
mirjana puhar
Foto: Facebook
mirjana puhar
Foto: Facebook
mirjana puhar
Foto: Facebook
mirjana puhar
25.02.2015.
u 19:50
Iako okolnosti pod kojima su život izgubile tri mlade osobe još nisu razjašnjene, policija sumnja da je motiv zločina povezan s drogom i da su žrtve otprije poznavale ubojicu.
Pogledaj originalni članak

Srpski model i jedna od natjecateljica reality showa ''Američki top model'' Mirjana Puhar jučer je pronađena mrtva u kući svog dečka u Sjevernoj Karolini. 

Izvor blizak nesretnoj 19-godišnjakinji potvrdio je za TMZ da lijepa Mirjana nije bila jedina žrtva ubilačkog pohoda. Osim nje, u kući su pronađena i beživotna tijela njenog dečka Jonathana Alvarada (23) te njegova cimera Jusmara Gonzaga-Garcije (21). Njih je pronašao bliski prijatelj kojeg su susjedi nazvali odmah nakon pucnjave. Na mjesto nesretnog događaja odmah je došla i policija koja je brzo uhitila 19-godišnjeg Emmanuela Jesusa Rangela kojeg sumnjiče za trostruko ubojstvo. 

Iako okolnosti pod kojima su život izgubile tri mlade osobe još nisu razjašnjene, policija sumnja da je motiv zločina povezan s drogom i da su žrtve otprije poznavale ubojicu.

Tragična sudbina prekinula je Mirjaninu uspješnu karijeru modela. Od malena je bila zaljubljena u manekenstvo, a svoj životni san počela je živjeti nakon sudjelovanja u ''Američkom top modelu''.

Njen životni put nije bio lak. Rođena je u Sremskoj Mitrovici, a iz Srbije je s obitelji izbjegla u SAD za vrijeme sukoba na Kosovu. Prvo su otišli u New York, nakon čega su se preselili u Sjevernu Karolinu, gdje joj je otac radio kao električar, dok je majka bila zaposlenica jednog restorana. 

Školu je napustila sa 16 godina zbog problematičnog ponašanja.

– Bila sam divlje dijete. Izlazila sam, zabavljala se i slično jer okolina nije dobro utjecala na mene – izjavila je Mirjana u jednom od posljednjih intervjua.

>>Bivša Playboyeva zečica pronađena mrtva u stanu

>>Život i smrt ljepotice: Naša Ana se ne bi ubila!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

MA
MacorZagrebacki
00:03 26.02.2015.

Droga droga sve ubija :(

21
215794
03:11 26.02.2015.

Iskrena sucut svima kojim je nesto znacila

KO
KonstantinZac
09:37 26.02.2015.

Ona je mlada djevojka koja je tragicno zavrsila. Hrvatica, Srpkinja ili Amerikanka koga to sada interesuje.