veliki dobitak

Sretni Riječanin osvojio više od tri milijuna kuna: 'Više od dvadeset godina igram iste brojeve'

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Robert Anic/PIXSELL
05.05.2020.
u 18:02
Isprva nije vjerovao da je uistinu osvojio takav novčani iznos pa je nekoliko puta provjeravao uplaćene i dobitne kombinacije
Pogledaj originalni članak

Hrvatska lutrija objavila je da sretni dobitnik koji je pogodio 6+1 dolazi iz Rijeke, a njegov dobitak iznosi 3.225.384,27 kuna.

Anonimni dobitnik saznao je da je postao milijunaš nakon što je aktivirao HL Bon kako bi mogao ponovo odigrati Loto 7 i EuroJackpot, piše Novi list.

Isprva nije vjerovao da je uistinu osvojio takav novčani iznos pa je nekoliko puta provjeravao uplaćene i dobitne kombinacije. Razmišljao je i o tome kako će mu se isplatiti novac s obzirom na to da baš i nema povjerenja u Internet. 

- Loto 7 igram već više od dvadeset godina jednu do dvije kombinacije s istim brojevima i čekam svoj ulov za razliku od tate koji kaže da je takvo igranje 'bacanje udice u bunar' - izjavio je anonimni dobitnik te dodao kako će iznos potrošiti na puno malih stvari od kojih se život sastoji te dovršiti kuću.

- Jednostavna je formula za osvojiti dobitak… Treba vas pogoditi sreća - pa ovo je igra na sreću, zar ne! Nastavljam se igrati - rekao je sretni dobitnik. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.