uhvaćeni na kućici

Srbin prevozio četvoricu ilegalaca

Foto: Boris Ščitar/Večernji list
Srbin prevozio četvoricu ilegalaca
01.04.2014.
u 10:46
Blizu graničnoga prijelaza Bajakovo, na naplatnim kućicama autoceste, policija otkrila da je 30-godišnjak u automobilu prevozio 4 koja su nezakonito prešla granicu RH
Pogledaj originalni članak

Na naplatnim kućicama Lipovac na autocesti A3 Zagreb - Lipovac, u blizini graničnog prijelaza Bajakovo, policijska ophodnja je zaustavila osobni automobil, kojim je upravljao 30-godišnji državljanin Srbije.

U vozilu su se nalazile i četiri osobe za koje je utvrđeno kako su na nezakonit način prešle granicu Republike Hrvatske. Vozač, 30-godišnjak je uhićen te uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

>>Policija uhitila ilegalce na autocesti pokraj Starog Petrovog Sela

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
Mirnadob
12:33 01.04.2014.

Pa u vukovarsko-srijemskoj su (sve drugovi) brzo ce oni njega pustit.