Okrupnjavanje

Sporazum Karamarka i Škare Ožbolt: Članstvo DC-a kolektivno prešlo u HDZ

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Sporazum Karamarka i Škare Ožbolt: Članstvo DC-a kolektivno prešlo u HDZ
06.11.2015.
u 12:20
"Cilj sporazuma je političko okrupnjavanje centra – desnog centra i rad na jačanju i objedinjavanju svih konstruktivnih snaga u društvu", izvijestili su iz HDZ-a.
Pogledaj originalni članak

Predsjednici HDZ-a Tomislav Karamarko i DC-a Vesna Škare Ožbolt potpisali su Sporazum o pristupanju članova Demokratskog centra Hrvatskoj demokratskoj zajednici, izvijestili su iz HDZ-a. 

"Cilj sporazuma je političko okrupnjavanje centra – desnog centra i rad na jačanju i objedinjavanju svih konstruktivnih snaga u društvu s temeljnim ciljem djelovanja za opće dobro hrvatske države", stoji u priopćenju HDZ-a. 

"Spajanje bliskih političkih svjetonazora rezultat je dugogodišnje političke suradnje na afirmaciji najvažnijih društvenih vrijednosti – rada, stvaranja, znanja, obrazovanja, izvrsnosti, odgovornosti, dijaloga, solidarnosti, socijalne osjetljivosti, poštenja, uređenoga društva, pravne države i vladavine prava te ponovne afirmacije političkih načela utemeljitelja hrvatske države Franje Tuđmana", zaključuje u priopćenju glasnogovornik Hrvatske demokratske zajednice Ivan Jabuka.

>>Priča o Karamarku: Tajno je pomagao obranu Ante Gotovine

>>'Kakva trema, u nedjelju može biti samo pobjeda'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 67

ZE
zelina
13:19 06.11.2015.

Još dva dana i nema više crvenih

Avatar Filipa_Š
Filipa_Š
13:13 06.11.2015.

SDP propaganda opet samo truje medijski prostor, što komentarima, što medijskim linčom! Bravo za HDZ!

Avatar imotska115
imotska115
13:33 06.11.2015.

Vidi ti ove Jugovice kukurikovce kako se raz kokodakali, i vi imate dojam poraza.