Split

U eksploziji petarde ozlijeđen dječak (13), amputiran mu prst desne ruke

Foto: Borna Filić/PIXSELL
U eksploziji petarde ozlijeđen dječak (13), amputiran mu prst desne ruke
28.03.2015.
u 20:22
Očevidom je utvrđenom da se ozlijedio tako što je eksplozivom iz petarde punio metalnu cijev
Pogledaj originalni članak

Danas iza 17 sati u Puntarskoj ulici u Splitu došlo je do eksplozije u kojoj je ozljeđen trinaestogodišnjak. Dječaku je amputiran prst na desnoj ruci. Očevidom je utvrđenom da se ozlijedio tako što je eksplozivom iz petarde punio metalnu cijev.  

>> Dječak ozlijedio prst paleći petardu

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JO
jono
12:25 29.03.2015.

Ovo sto su dijetetu amputirali prst ne znaci da je to bilo neizbjezno,zavisi od dok. kirurga.Ja sam 1992 u Malom Losinju imao nesrecu, brodski poklopac nutarnjeg motora prisilno se zatvorio, vjetrom potisnut, tako da mi je odsjekao 4 prsta na lijevoj nozi, koji su se samo na kozi i zilama drzali, doktor je htio amputirati nisam dozvolio, odletio u düsseldorf napravili OP i nakon 7 tjedana, kao da nije nista ni bilo. Sve troskove taxi do Zgb i avionsku kartu povratnu snosila bolesnicka blagajna AOK. Napominjem bez privilegija i bilo kavih dodatnih troskova LP