'ODMAH SMO IH BACILI'

Splićanka se neugodno iznenadila kada je otvorila kutiju sa sladoledom: Ovo u životu nisam vidjela

Foto: Twitter/@spacepretender
Splićanka se neugodno iznenadila kada je otvorila kutiju sa sladoledom: Ovo u životu nisam vidjela
18.05.2022.
u 12:39
Nismo reklamirali, prošlo je radno vrijeme, a niti imam vremena se vraćati tamo i s time baviti. Kad budemo opet u dućanu reći ćemo im, ali to obično sve skupa nema koristi, kazala nam je Splićanka
Pogledaj originalni članak

Neugodno se iznenadila jedna Splićanka kada je otvorila kutiju King Obsession sladoleda kojeg je njezina majka kupila u Tommyju u Splitu. 

Naime, u pakiranju su tri King sladoleda, no sva tri bila su nejestiva. 

- Sladoled je kupila moja mama u dućanu Tommy u Splitu. To je bilo pakovanje u kutiji King Obsession od tri komada, svi su bili nakon što se otvori omot puni mraza, smrvljeni, na jednom nema uopće štapića, a jedan kao da nije imao punjenja unutra. Na dnu štapića bila je neka ljepljiva smjesa čudne boje. Treći sladoled je bio razmrvljen i u omotu su bili komadići te smjese. Sve je bilo nejestivo i letjelo je u smeće sinoć - ispričala nam je Splićanka koja je fotografiju sladoleda objavila na Twitteru. Sladoled kaže nije reklamirala jer je već bilo kasno.  

 

- Nismo reklamirali, prošlo je radno vrijeme, a niti imam vremena se vraćati tamo i s time baviti. Kad budemo opet u dućanu reći ćemo im, ali to obično sve skupa nema koristi - kazala nam je. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.