sin felipe

Španjolski kralj modernizira monarhiju

Foto: screenshot/Deutche Welle
Španjolski kralj modernizira monarhiju
06.08.2015.
u 09:32
Izgleda da i ovdje vrijedi ono pravilo da iza svakog uspješnog muškarca stoji – uspješna žena.
Pogledaj originalni članak

Luksuzni safari usred recesije, poziranje s mladom njemačkom ljubavnicom, umiješanost u mito i korupciju – španjolska kraljevska obitelj posljednjih je godina punila medije skandalima i sustavno srozavala svoj ugled u očima podanika. Početkom prošle godine popularnost joj je bila toliko pala da je 50 posto Španjolaca bilo za ukidanje monarhije.

Da bi se spasilo što se spasiti da, kralj Juan Carlos je tron prepustio svom nasljedniku, princu Felipeu. A on očito zna kako ponovno pridobiti naklonost svojih podanika. No, izgleda da i ovdje vrijedi ono pravilo da iza svakog uspješnog muškarca stoji – uspješna žena. 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

FR
franjo
10:46 06.08.2015.

Monarhija u ovo vrijeme ne pripada uopće nijednoj državi i čovječanstvu . To su paraziti koji žive na račun naroda. Čudi me da u EU ima još primitivnog naroda koji to podržava .

HR
hromcan
11:16 06.08.2015.

Ne samo da je u redu da postoje monarhije nego bi svatka država trebala imati gazdu jer i kuća propada ako nema gazdu kako i nebi država( samo im zrebaju puno veče ovlasti).