Izdale ga kamere

Muškarcu platila da joj čuva mačku pa se šokirala kada je vidjela što doista radi u njezinoj kući

Foto: Screenshot
Muškarcu platila da joj čuva mačku pa se šokirala kada je vidjela što doista radi u njezinoj kući
20.07.2022.
u 19:01
Čuvar ljubimaca Ahmet u stan je trebao dolaziti jednom dnevno na pola sata kako bi zbrinuo mačku, ali je ostajao i po šest sati dulje i zabavljao se s ljubavnicom
Pogledaj originalni članak

Australka Audrey Yang ostala je ljutita i šokirana nakon što je saznala da unajmljeni čuvar ljubimaca Ahmet Ozturk, dok se ona odmara, umjesto mačke čuva nekog drugog – nenajavljenog ženskog gosta. 

Nadzorne kamere prate što se događa u njezinu stanu, a Audrey je odlučila provjeriti je li sve pod kontrolom. Ulogirala se u e-mail i primila seriju slika nadzornih kamera na kojima je unajmljeni čuvar tvrtke Pet Parade u obnaženom izdanju i strastvenim zagrljajima s nepoznatim ženom.

Ahmet je u stan trebao dolaziti jednom dnevno na pola sata kako bi zbrinuo mačku, ali je ostajao i po šest sati dulje, kako prenosi Mirror.

Na snimici se vidi kako se par grli i ljubi, a čuvar je zatim i polegnuo ljubavnicu na tlo. Audrey mu je poslala poruku i upitala što se događa, a njezina prijateljica otišla je osobno u stan.

 

Kada je saznao da ga promatraju nadzorne kamere, Ahmet je otjerao svoju "prijateljicu" i rekao da ga je ponio trenutak. 

"Nisam imao namjeru to napraviti. Sa ženom sam koja voli mačke, a i sama ima dvije. Jako mi je žao, tako nešto nisam nikada prije napravio", kaže Ahmet. Tvrtka je platila čišćenje stana Australke koja ga ipak nije tužila za nestašluk. 

>>Ovaj članak izvorno je objavljen u srpnju 2016.

Video - Ova mačka pomaže dječici koja dolaze po naočale kod oftalmologa: Nosi naočale kako bi ih ohrabrila!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

JA
jabzek15
22:47 20.07.2022.

Da je doveo dečka čestitao bi mu i Joe Biden, ovako..

LA
lajh1985
20:37 20.07.2022.

Ja po naslovu pomislio da lik prci micu...a ono bezveze zena za klikove dala u novine umjesto da to rijese medusobno i pokaze mu snimku

DU
Deleted user
19:55 20.07.2022.

"Ovaj članak izvorno je objavljen u srpnju 2016." Otad je mačka već i krepucnila.