Šokantno ubojstvo

Hrvat ubio suprugu u Austriji

Foto: Screenshot/YouTube
Hrvat ubio suprugu u Austriji
06.03.2018.
u 18:19
Njemački izvori tvrde da su susjedi čuli buku oko 6 sati te da su čuli ženu da zove upomoć, a nakon toga su pozvali i policiju koja je uskoro došla
Pogledaj originalni članak

Stanovnike Bad Schallerbacha u Austriji šokiralo je ubojstvo Hrvatice (46). Nesretna žena ubijena je kuhinjskim nožem, a uhićen je njen suprug (44), također državljanin Hrvatske. Prema navodima, žena je živjela sama u kući od prosinca 2017. godine. Suprug ubijene žene živi u Hrvatskoj. 

Austrijski izvori tvrde da su susjedi čuli buku oko 6 sati te da su čuli ženu da zove upomoć, a nakon toga su pozvali i policiju koja je uskoro došla. Vrata im je otvorio suprug koji se sada sumnjiči za ubojstvo. OE24 piše da se muškarac nije opirao uhićenju, međutim morali su pričekati prevoditelja jer on veoma loše govori njemački jezik. Obdukcija još uvijek nije obavljena.

 

Heute.at izvještava da se žena doselila u Austriju prije godinu dana. Suprug je živio u Hrvatskoj s kćer i sinom, a ženi je došao u posjet tijekom vikenda. Kao jedan od motiva za ubojstvo spominje se razvod do kojega je uskoro trebalo doći.

 

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 36

ZT
zeljko.tokic
18:49 06.03.2018.

Zašto njemački izvori a ne austrijski

AR
Armagedon
19:24 06.03.2018.

Zlo se događa svugdje, da nije bilo u Austriji, vjerovatno bi to napravio u Hrvatskoj.... no eto dogodilo se tamo.... bolesnih ljudi i psihopata sa obiteljskim razmiricama ima svugdje.....

Avatar Dančo
Dančo
20:34 06.03.2018.

Opet nas nelojalna nacionalna manjina sramoti po svijetu