Kobna vožnja

Poginuli u padu helikoptera sat i pol vremena nakon vjenčanja

Foto: Pixabav
Poginuli u padu helikoptera sat i pol vremena nakon vjenčanja
06.11.2018.
u 08:32
Nedugo nakon polijetanja, helikopter je pao, a mladenci i pilot su preminuli, pokrenuta je istraga
Pogledaj originalni članak

Will Byler i njegova novopečena supruga Bailee Ackerman poginuli su u padu helikoptera tek sat i pol vremena nakon vlastitog vjenčanja.

Nesreća se dogodila u Teksasu kada je par nakon vjenčanja ušao u helikopter na mladoženjinom ranču u Uvaldeu. Nedugo nakon polijetanja, helikopter je pao, a mladenci i pilot su preminuli. Pokrenuta je istraga, a čak 10 jedinica vatrogasaca pomažu utvrditi što se dogodilo, javlja CBS

Šokirani uzvanici vjenčanja su na društvenim mrežama objavili video ulaska mladenaca u helikopter koji ih je koštao života. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

MX
Mister X
10:39 06.11.2018.

helikopter je pao, a mladenci i pilot su preminuli. Pokrenuta je istraga, a čak 10 jedinica vatrogasaca pomažu utvrditi što se dogodilo. Zašto ne piše kao u Hrvtskoj da se dogodi neka nesreča Onako ljepo bjesmučno .. Pilot ubio mladi tek oženjeni bračni par; nije vodio računa o ispravnostoi vozila te o krektnoj kontroli pred smi let ; Pilot ubojica , več je više puta letio rizićno čak i sa alkohlom u krvi od 0,006 % A kao znamo več je par puta zamalo izaivao udese ne držeži se svih pravila pri letu i sletanju !!!

Avatar rubinet
rubinet
09:12 06.11.2018.

U posljednje vrijeme sve više zrakomlata pada...zabrinjavajuće!