SULUDO I OPASNO

Snimka koja ledi krv u žilama: 19-godišnjak na najvišoj hrvatskoj termoelektrani izvodio zgibove

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
Termoelektrana Plomin
24.10.2020.
u 12:12
Nakon što se popeo na vrh termoelektrane u Plominu, Adam Lockwood odmarao je šest sati, a onda se primio za rub te je izvodio zgibove
Pogledaj originalni članak

Ovo sam ja dok oslonjen na vrhove prstiju visim sa 340-metarskog stupa - napisao je svojim pratiteljima 19-godišnjak iz Manchestera koji se popeo na najvišu građevinu u Hrvatskoj. Suludi pothvat kojim se pohvalio na društvenim mrežama, samo je jedan u nizu.

Nakon što se popeo na vrh termoelektrane u Plominu, Adam Lockwood odmarao je šest sati, a onda se primio za rub te izvodio zgibove.

- Vjerovali ili ne, od ovakvihstvari uopće ne dobivam adrenalin. Dobivam tek sitnu stimulaciju u mozgu što mi otežava pronalazak stvari koje bi mi stimulirale um - napisao je 19-godišnjak u opisu snimke objavljene na Instagramu.

- Uspon me dosta umorio što mi je malo otežalo izvođenje zgibova, ali stao sam prije nego što je bilo previše. Rekao bih da je ovo prilično cool za najvišu visinu na kojoj sam bio dosad - dodao je.

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
Termoelektrana Plomin

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

Avatar rubinet
rubinet
13:35 24.10.2020.

Čuva li tko to postrojenje, tu TE ? Čuva ,a vidimo i kako. Ovoga Visilicu treba kazniti.. Znaju tko je pa neka mu je pošalju. Za sigurnosni propust podijeliti otkaze odgovornima.

Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
15:06 24.10.2020.

Razumijem njegovu bolest, samo mi nije jasno koji je interes objaviti ovo u medijima i dati mu ono što on želi...

PO
poluprovokator
14:41 24.10.2020.

Dajuci medijski prostor takvima poticete i ostale. U svijetu vise ljudi strada tokom snimanja "selfija" nego od morskih pasa, zmija otrovnica i pada zrakoplova zajedno.