NA PODRUČJU VARAŽDINA

Snimao razgovore koje je vodio s izvanbračnom suprugom i zaradio optužnicu

Foto: pixabay
Snimao razgovore koje je vodio s izvanbračnom suprugom i zaradio optužnicu
27.06.2022.
u 20:59
Bez znanja svoje izvanbračne supruge u više navrata mobitelom snimao jenjihove međusobne razgovore u cilju da ih koristi protiv nje u postupku koji se vodi pred nadležnim državnim tijelom, a što je potom i učinio - priopćio je DORH.
Pogledaj originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je podiglo optužnicu protiv 44-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog počinjenog kaznenog djela neovlaštenog zvučnog snimanja i prisluškivanja.

- Okrivljenog 44-godišnjaka tereti se da je od prosinca 2017. do travnja 2018. godine u stanu na području Varaždina bez znanja svoje izvanbračne supruge u više navrata mobitelom snimao njihove međusobne razgovore u cilju da ih koristi protiv nje u postupku koji se vodi pred nadležnim državnim tijelom, a što je potom i učinio - priopćio je DORH.

VIDEO: Na današnji dan 1991. tenk JNA zdrobio je crvenog fiću na raskrižju u Osijeku: Strašni prizor postao je simbol otpora agresiji.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
21:37 27.06.2022.

Znači dokazao istinu i zato će biti kažnjen?? samo u HR to vrijedi

MO
modovisisajteMaraschino
21:46 27.06.2022.

ljudi snimajte sve razgovore.... vjerujte i ova kazna je manja od onoga što vas može snaći kad ne možete dokazati nešto