županja

Smrtno stradao prije početka moto-utrka

Foto: Photo by Asdrubal luna on Unsplash
Smrtno stradao prije početka moto-utrka
18.08.2018.
u 17:00
Motociklom probio zaštitnu ogradu, ponovno se nastavio kretati te potom pao s motocikla koji je udario u zid
Pogledaj originalni članak

Oko 12,50 sati, u Županji, u Strossmayerovoj ulici, prije početka moto-utrka, 34-godišnjak iz Šiškovaca je za vrijeme upoznavanja staze odvozio zadanu stazu, ali se nije zaustavio na cilju nego se velikom brzinom nastavio kretati te motociklom probio zaštitnu ogradu, ponovno se nastavio kretati te potom pao s motocikla koji je udario u zid (ograda nogometnog kluba) dok je 34-godišnjak podletio pod osobni automobil koji se kretao iz smjera Gradišta prema centru Županje.

Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Opću županijsku bolnicu Vinkovci, no, uslijed težine ozljeda, preminuo je u bolnici.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar IvanR
IvanR
11:07 19.08.2018.

Kažu da je zakovao radilicu ???

Avatar IvanR
IvanR
11:07 19.08.2018.

Kažu da je zakovao radilicu ???

RI
rightside
22:19 18.08.2018.

ma super,, a sad pitam jeli se ovo moglo izbjecci? jeli organizator to mogao sprijecit? sta je murija radila u to vrijeme? evo pitanja a vi sad odgovarajte,,pa branite i muriju i organizatore,,