Prometna nesreća

Nakon udara automobila u traktor smrtno stradala putnica

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Nakon udara automobila u traktor smrtno stradala putnica
13.04.2016.
u 12:03
do nesreće je došlo kada je automobil njemačkih registracijskih pločica, u kojem je bila poginula putnica i kojim je upravljao 76-godišnji vozač, udario u traktorski priključak koji je bio prikačen na traktor
Pogledaj originalni članak

U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoćna cesti između Vrbanje i Soljana, sela u županjskoj Posavini, jedna osoba je poginula.

Kako navodi policija do nesreće je došlo kada je automobil njemačkih registracijskih pločica, u kojem je bila poginula putnica i kojim je upravljao 76-godišnji vozač, udario u traktorski priključak koji je bio prikačen na traktor.

Također jučer, na cesti između Vukovara i Vinkovaca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 38-godišnji motociklist iz Vukovara teže ozlijeđen. 

>>Vozač automobila preminuo nakon sudara kod Otočca

>>Puknuće gume uzrok prometne nesreće na A1 kod Karlovca u kojoj je smrtno stradala jedna osoba

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.