Sanader u aferi planinska

Nisam uzeo ni lipe, riječ je o još jednoj konstrukciji USKOK-a

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
ivo sanader
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
ivo sanader
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
ivo sanader
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
ivo sanader
01.02.2016.
u 11:12
Sanader kaže da će zbog toga on i njegova obrana tražiti da se ustanovi porijeklo tog novca jer kako je rekao, nije normalno da netko 17,5 milijuna kuna drži u svom sefu
Pogledaj originalni članak

Nisam uzeo ni lipe jer s cijelom transakcijom nisam imao ništa – rekao je Ivo Sanader jutros nastavljajući na zagrebačkom Županijskom sudu s iznošenjem obrane u aferi Planinska. Bivši premijer ponovio je da je riječ o konstrukciji USKOK-a, a kako je rekao, smiješno mu je i da u optužnici piše kako mu je Fiolić nosio 17,5 milijuna kuna u kutiji za hrenovke.

Sanader je rekao kako je Fiolić u prvom iskazu, koji je tvrdi Sanader nestao iz spisa, rekao da je novac od Planinske potrošio na gradnju kuće svoga sina. Fiolić je poslije, tvrdi Sanader, kazao da je taj novac imao u svom kućnom sefu. Sanader kaže da će zbog toga on i njegova obrana tražiti da se ustanovi porijeklo tog novca jer kako je rekao, nije normalno da netko 17,5 milijuna kuna drži u svom sefu. 

Osim toga, Sanader je ponovio već prije izrečene tvrdnje da je ova optužnica još samo jedna u nizu konstrukcija protiv njega, a rekao je da nije bio na sjednici vlade na kojoj se odlučivalo o Planinskoj. On tvdi da je točku o Planinskoj kao posljednju, na zatvorenoj sjednici vlade, dodala Jadranka Kosor koja je spornu odluku potpisala. 

>> Nakon tri godine, Sanader se počinje braniti u aferi Planinska

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

DU
Deleted user
12:23 01.02.2016.

a je ti jaca sa bajićen obukla kapot usrid lita,sad se znoji,benetino

KA
kamatar
14:28 01.02.2016.

Po tko zna koji put se HaDeZe domorodna mafija pofajtala međusobno. Sad i prije, uvijek zbog raspodjele opljačkane i oprane proračunske love.

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
14:12 01.02.2016.

Dr. Ivo Sanader je uvijek bio i ostao pravi hrvat i istinski hrvatski domoljub pa me čudi kako nije bio glavni kandidat za mandatara sadašnje vlade.