Glavom o ponton

Slovenka helikopterom prevezena s Palmižane u splitsku bolnicu

Foto: Anto Magzan / Arhiv VL-a
Slovenka helikopterom prevezena s Palmižane u splitsku bolnicu
15.05.2011.
u 11:46
Prilikom izlaska s jahte na kopno, poskliznula se i pala te je udarila zatiljkom glave o rub pontona
Pogledaj originalni članak

Slovenska državljanka P.S-B. (32) ozlijedila se u ACY marini Palmižana. Prilikom izlaska s jahte na kopno, poskliznula se i pala te je uadrila zatiljkom glčave o rub pontona. Prevezena je helikopterom u KB Split gdje je zadržana na opservaciji. Ozljede se još utvrđuju.
zove se Polonia Seljak - Pobše 
Slovenska državljanka Polonia S - B. (32) ozlijedila se u ACY marini Palmižana.  Prilikom izlaska s jahte na kopno, poskliznula se i pala te je udarila zatiljkom glave o rub pontona. Prevezena je helikopterom u Klinički bolnički centar Split gdje je zadržana na opservaciji. Ozljede se još utvrđuju.
ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
-obrisani-
12:23 15.05.2011.

Ovakve vijesti iz crne kronike nemaju smisla nisu informativne , nisu zanimljive, nisu ..... jesu da se malo izrugujemo prijateljskom slovenskom narodu ali to u oakvim slučajevima ne bi bilo u redu

JS
ja sam gladan
12:59 15.05.2011.

Poloniji želim uspješan oporavak. Ostalim Janezima poručujem, držite se vi planinarenja i jodlanja, nije more za vas.

MM
Mladen Miletić
14:13 15.05.2011.

Slovenka helikopterom prevezena s Palmižane u splitsku bolnicu i nije isopala iz helikoptera pri transportu pri pretovaru .,..