ilegalnim oružjem

Slovenija u šoku: Vojnik hicem u glavu ubio prometnog policajca

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Slovenija u šoku: Vojnik hicem u glavu ubio prometnog policajca
25.08.2014.
u 16:22
Prometni policajci pokušali su ga legitimirati, no vojnik je odbio pokazati dokumente. Došlo je do svađe i naguravanja u kojoj je vojnik povukao pištolj i iz blizine upucao policajca
Pogledaj originalni članak

Prometni policajac iz Slovenije preminuo je danas u ljubljanskoj bolnici tri dana nakon što ga je u hicem u glavu ranio jedan vojnik. Incident u kojem je i napadač zadobio ozljede dogodio se u petak središtu gradića Litija kada su prometni policajci zaustavili njegovo vozilo, piše Delo.

Policajci su ga pokušali legitimirati, no vojnik je odbio pokazati dokumente. Došlo je do svađe i naguravanja u kojoj je vojnik povukao pištolj i iz blizine upucao policajca. Braneći kolegu, drugi policajac rano je vojnika u glavu, ali on je ipak uspio pobjeći. Tijekom večeri predao se vlastima koje su ustanovile da je riječ o profesionalnom pripadniku slovenske vojske koji je pucao ilegalno nabavljenim pištoljem.

Vojska je priopćila da je riječ o pojedincu koji je imao psihičke teškoće i zbog kojih se liječio te godinu dana proveo na bolovanju. Zbog toga je u vojsci radio samo na poslovima na kojima nije morao nositi oružje.

Sada se pod strogim nadzorom liječi u istoj bolnici u kojoj je nakon tri dana inducirane kome preminula njegova žrtva.

>>Mladiću i njegovim roditeljima prijetili smrću

>>Nasrnuo nožem i sjekirom na policajce vičući 'sve bum vas zgazil'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar morski covik 3
morski covik 3
09:31 26.08.2014.

Konacno istina o EUJanezu!

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
12:32 26.08.2014.

Ma dajte molm vas u Sloveniji!!??????....pa to je europska zemlja puna kulturnih ljudi!To je čista propaganda!!!Kaj veli naš EUJanez na to!?

Avatar Lizard king
Lizard king
18:10 25.08.2014.

pa kad će ta policija skužit da se vojsku ne dira...ccc...