Ivica Mandić

'Slavoniju i Baranju sustavno zapostavljaju 24 godine'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
'Slavoniju i Baranju sustavno zapostavljaju 24 godine'
18.03.2014.
u 11:44
Mandić je uvjeren da će dobar ishod kandidata HNS-a na predstojećim izborima za Europski parlament biti rezultat dobrog rada županijskih organizacija na terenu.
Pogledaj originalni članak

Ivica Mandić, predsjednik regionalnog slavonsko-baranjskog saveza HNS-a i saborski zastupnik u Vinkovcima je na sastanku ove stranačke asocijacije velikim uspjehom označio nedavni sastanak predsjednika četiriju stranaka koalicije koji je uz dogovor za zajednički izlazak na izbore za EU parlament rezultirao i definiranjem prioriteta koji će biti odrađeni u drugoj polovici mandata aktualne vlasti.

- U tom smislu, prepoznat je prostor na kojemu živimo, a koji zbog sustavnog zapostavljanja u protekle 24 godine egzistira u vrlo složenim uvjetima s obzirom na stanje u agroindustrijskom kompleksu - rekao je Mandić dodajući kako je uvjeren da će dobar ishod kandidata HNS-a na predstojećim izborima za Europski parlament biti rezultat dobrog rada županijskih organizacija na terenu.

>>HNS-ovu zastupniku Mandiću sudi se za krivotvorenje isprave

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.