Slaven Dobrović:

'Nismo pijun SDP-a, nema smisla da smo taoci jednog čovjeka'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Slaven Dobrović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Slaven Dobrović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Slaven Dobrović
29.05.2016.
u 17:23
U HDZ-u postoje izvrsni ljudi, mi jako dobro surađujemo s ministrima i rad Vlade je jako dobar, rekao je Dobrović
Pogledaj originalni članak

Mostov ministar zaštite okoliša i prirode Slaven Dobrović danas je odbacio tvrdnje potpredsjednika Vlade i šefa HDZ-a Tomislava Karamarka da nema šanse da Vlada nastavi raditi bez njega.

- HDZ je velika stranka i sasvm sigurno je moguće naći čovjeka koji će moći mijenjati Karamarka i za kojeg neće biti neugodnih pitanja. Naime, mi smo se udružili zbog promjena, jedna od njih je dizanje stupnja političke odgovornosti, mi od toga nećemo odustati - rekao je Dobrović, prenosi RTL.

Ustvrdio je da je apsolutno moguć nastavak suradnje s HDZ-om.

- U HDZ-u postoje izvrsni ljudi, mi jako dobro surađujemo s ministrima i rad Vlade je jako dobar. Mi smo ušli u jedno konstruktivno razdoblje i nema smisla da sve skupa bude u sudbini, tj., da smo taoci jednoga čovjeka - rekao je Dobrović.

Upitan za komentar navoda da je Most pijun SDP-a odgovorio je da to "naprosto nije tako". Dobrović je rekao da misli da će Most biti jedinstven na glasanju o opozivu Karamarka u Saboru. Rekao je i da ne zna za kontakte od strane SDP-a da se koalira s Mostom. 

>> Karamarko: Nitko HDZ neće ignorirati ni ponižavati ni ucjenjivati

>> Karamarko i Petrov - fotografije pokazuju da jedan za drugog ne postoje

>> 'Vlada može prevladati kritike upućene Mostu, nek' cvijeta sto cvjetova demokracije'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 70

MI
Miilekubura
17:56 29.05.2016.

Ovaj lik živi u 46 oj, jeli te sram tako nesto reci. Drug bi optuzio, osudio i presudu izvrsio ili ovak kak rade kak su radili i 45 te odmah likvidacija bez suđenja. Srami se!!!!

MI
Miilekubura
17:57 29.05.2016.

Hrvatska je taoc Petrova i njegovih 11 probisvjeta, neki stoposto nespisobni za rad - ludi a on sam korumpiran, DORH ce pokazati.

Avatar abakus
abakus
17:56 29.05.2016.

Pitanje MOSTovcima: Zašto ste donijeli odluku o glasovanju za opoziv Karamarka prije nego što je Povjerenstvo za sukob interesa istražilo cijeli slučaj i donijelo svoj pravorijek? Što se tiče izjave da u HDZ-u ima dobrih ljudi koji bi mogli zamijeniti Karamarka, vrlo ste naivni. Zar zaista mislite da možete drugoj stranci, i to puno većoj od vaše, dirigirati hoće li njezin predsjednik biti dio izvršne vlasti ili ne...? Politika je umijeće dogovaranja i umijeće mogućeg, a ne onoga što je sebi netko zacrtao da mora biti, što god vi mislili o tome. Postavljanje ovakvih ultimatuma koji neizbježno vode u pad Vlade i krizu zemlje kojoj je tako nešto najmanje potrebno politički je diletantizam. Ne radi se to tako, društvo drago. Ako to niste znali, kog ste se vraga išli pačati u politiku...