Ostavio mu knjigu zločinca

Skandalozno! Vučićev čovjek oskvrnuo Oliverov grob u Veloj Luci

Foto: Printscreen Facebook /24 sata
Filip Rodić u Hrvatskoj
Foto: Printscreen Facebook /24 sata
Filip Rodić u Hrvatskoj
Foto: Printscreen Facebook /24 sata
Filip Rodić u Hrvatskoj
08.08.2022.
u 10:34
Filip Rodić, kolumnist Večernjih novosti, posjetio je Oliverov grob i na njemu ostavio knjigu Slobodana Miloševića, što je šokiralo javnost u Hrvatskoj.
Pogledaj originalni članak

Kolumnist Večernjih novosti i urednik Pečata Filip Rodić, koji je poznat i kao Vučićev propagandist, odmarao se na Jadranu i u unutrašnjosti Hrvatske. Slikama s odmora pohvalio se na Facebooku, a javnost u Hrvatskoj šokirao je objavama, pišu 24 sata

Rodić je, između ostalog, posjetio grob Olivera Dragojevića u Veloj Luci, kojem je ovih dana bila godišnjica smrti, a na njemu je ostavio knjigu zločinca Slobodana Miloševića. Fotografije je objavio na svom profilu. 

Riječ je o knjizi Godine raspleta Slobodana Miloševića, zbirci njegovih govora.

Slikao se i na brodu, a objavio je i fotografiju iz Jasenovca i to samo nekoliko dana nakon što je Vučiću Hrvatska zabranila dolazak. 

Video: Snimka poljskog autobusa prije nesreće

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 59

TH
Thufir
10:53 08.08.2022.

To je neki veliki frajer. Evo, kad je takav pozivam ga da sve ponovi, al' nek se k'o čovjek javi, sigurno ima još onih koji bi htjeli vidjeti njegovo polaganje knjige na Oliverov grob.

ZZ
Zo-ZG
10:46 08.08.2022.

Klasičan primjer srpskog provociranja! Budala i kokošar, skuplja jeftine bodove. Duboko žalim sve one normalne ljude koji tamo žive.

OX
oxymoron
11:30 08.08.2022.

Zabraniti ulaz u Hrvatsku kao I Vulinu.