PONOVNO

Sjeverna Koreja prijeti neviđenim nuklearnim napadima

Foto: AFP
Sjeverna Koreja prijeti neviđenim nuklearnim napadima
26.03.2010.
u 14:15
“Oni koji žele srušiti sustav u Sjevernoj Koreji, igrali oni glavnu ili pasivnu ulogu, bit će žrtve dosad neviđenih nuklearnih udara nevidljive vojske”, rekao je vojni glasnogovornik.
Pogledaj originalni članak

Sjevernokorejska vojska zaprijetila je Južnoj Koreji i SAD-u “dosad neviđenim nuklearnim napadima” i optužila dvije zemlje da pokušavaju srušiti njezin komunistički režim, javila je agencija KCNA.

- Oni koji žele srušiti sustav u Sjevernoj Koreji, igrali oni glavnu ili pasivnu ulogu, bit će žrtve dosad neviđenih nuklearnih udara nevidljive vojske - rekao je vojni glasnogovornik, a prenosi agencija.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

OB
-obrisani-
15:07 26.03.2010.

Nek okrenu rakete na SAD, ako su napadi neizbježni!

RU
Rumba
14:40 26.03.2010.

Ovi su ludi do kraja !!!

DS
druga strana
14:55 26.03.2010.

Sjevernokorejski incidenti su dobri kao izgovor za postavljanje proturaketnog štita u južnoj koreji od strane amerikanaca, kako bih opasali Kinesku ekonomsku silu i zaustavili je u napredovanju, u protivnom će kinezi preuzeti vođstvo u svijetu amerikancima