NAKON ZRAČNIH NAPADA

Sirijski režim prijeti: Srušit ćemo turske borbene avione!

Foto: Wolfgang Kumm/DPA/Pixsell
Sirijski režim prijeti: Srušit ćemo turske borbene avione!
21.10.2016.
u 13:11
"Reagirat ćemo na svaki ponovljeni pokušaj kršenja sirijskog zračnog prostora od turskih vojnih zrakoplova i bit će spušteni svim potrebnim sredstvima"
Pogledaj originalni članak

Damask je oštro uzvratio na jučerašnje bombardiranje kurdskih militanata od turskih zračnih snaga na sjeveru Sirije, prenosi RT. Zaprijetili su da će intervenirati idući put kad Ankara pošalje svoje zrakoplove preko sirijske granice.

Sirijsko ministarstvo obrane optužilo je Tursku za agresiju i udar na nevine civile koji bi mogli dovesti do eskalacije situacije.

– Reagirat ćemo na svaki ponovljeni pokušaj kršenja sirijskog zračnog prostora od turskih vojnih zrakoplova i bit će spušteni svim potrebnim sredstvima - upozorio je Damask.

Turska udara na kurdske militante koji se sada bore protiv pobunjenika koje podržava Ankara na teritoriju dobivenom od Islamske države. SAD, turski saveznik u NATO-u, ogradio se od zračnih napada.

>> Ruski ratni brodovi prolaze La Mancheom, Britanci poslali razarač i fregatu da ih 'prate u stopu'

>> Rusija prekinula udare: 24 sata bez zračnih napada u Alepu

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

DU
dukidudoje
18:37 21.10.2016.

nema vise Hrvatskog novinarstva, sve je prodano susjedu i rusima,

Avatar Sidewinder
Sidewinder
15:01 21.10.2016.

Odkad je Rus postavio S 300, tamo ni komarac ne leti...

UN
unbekant
13:02 22.10.2016.

Mossul je pred padom,Raka je pala,uskoro i Allepo,pa onda ovih 50-ak tisuca zapadni placeni terorista se seli prema Istanbulu,Zagrebu,Berlinu,Madridu,Londonu...bice topla zima izgleda.......