Prijavljen i zadržan

Silovao bolesnu i nemoćnu ženu

Foto: Arhiva VL
Silovao bolesnu i nemoćnu ženu
23.08.2010.
u 13:38
Pedesetogodišnji muškarac prije dva tjedna silovao je 45-godišnju ženu.
Pogledaj originalni članak

Varaždinska policija sumnjiči 50-godišnjeg muškarca za spolni odnošaj s nemoćnom osobom. On je prije dva tjedna silovao 45-godišnju ženu koja je teško bolesna.

Uz kaznenu prijavu za spolni odnošaj s nemoćnom osobom priveden je istražnom sucu varaždinskoga Županijskog suda koji mu je nakon saslušanja odredio zadržavanje.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
13:49 23.08.2010.

Obljubio.. ?? da samo ne recite onako kako se kaze.... Sexusalno zloupotrebljavao ili silovao.... Sta izmisljate bez veze.... Odvratno da se kreten zadovljavao na nemocnoj zeni ,a vi uljepsavate izrazajima... Fuj. !

CP
copy paste
14:08 23.08.2010.

Obljubio bolesnu i nemoćnu ženu protiv njezine volje a koji naslov-tako šta nisam dugo čuo ni vidio.to se kod nas,a i kod svih ostalih kaže seksualno zlostavljanje-majke vam ga obljubim. izgleda da ste vi na nekoj višoj razini pisane riječi od nas običnih budala.

KA
Kakma
15:34 23.08.2010.

Svasta u ovoj Hrvatskoj,cak i to.To moze samo pijan napraviti.Nadam se da ce dobiti zasluzenu kaznu.?