ISTRAGA U TIJEKU

Drama u zagrebačkoj Areni: Policajci u pancirkama priveli muškarca

Foto: 24sata
Drama u zagrebačkoj Areni: Policajci u pancirkama priveli muškarca
22.10.2020.
u 20:08
Iz policije su nam rekli kako je kriminalističko istraživanje u tijeku.
Pogledaj originalni članak

PU zagrebačka potvrdila nam je da je danas oko 15 sati uhićen još uvijek nepoznat muškarac u Arena Centru. Kao što je bilo i za očekivati, privođenje je izazvalo veliki interes okupljenih kupaca. 

-  Vidio sam šest policajaca kako iznose nekoga van na pokretnim stepenicama. Neki od njih su imali fantomke i pancirke, kazao je čitatelj za 24sata. 

VIDEO Scene kao iz filma! Šest specijalaca s fantomkama u zagrebačkom Arena centru uhitili muškarca

Policajci su morali nositi privedenog muškarca, a iz policije su nam rekli kako je kriminalističko istraživanje u tijeku. 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

MA
marli
21:22 22.10.2020.

Lanište je poznato po dizanjima automobila u zrak, balavim krimosima sa stafordima (psima - svinjčetima) u parkovima i ćelavim glavama sa smrdljivim gaćama...

KV
kvatri
20:23 22.10.2020.

Pričao viceve o velikim vođama Plenkiju i Pupiju?

Avatar southman
southman
21:21 22.10.2020.

Koliko se zagrepcanci rugaju splicanima nije ni čudno. Što bi rekli stariji ljudi " nije ruglo za dugo ' !