SVE JE TRAJALO GODINAMA

Njemici stalno nestajalo donje rublje, a onda je otkrila što susjed radi

Foto: Pixabay/Ilustracija
Njemici stalno nestajalo donje rublje, a onda je otkrila što susjed radi
04.09.2022.
u 20:16
Sud u Zwickau (Saska) osudio je 32-godišnjeg Erica W. na uvjetnu kaznu zatvora u trajanju od godinu i pol i novčanu kaznu u iznosu od 2.100 eura
Pogledaj originalni članak

U njemačkom gradiću Kirchberg zabilježen je neobičan slučaj krađe koji je otkriven zahvaljujući postavljanju tajne kamere. Cynthiji koja sa suprugom i sinčićem živi godinama u tom idiličnom gradiću u blizini Zwickaua stalno je nestajalo donje rublje, a onda je otkrila da je za sve kriv njezin susjed.

Sud u Zwickau (Saska) osudio je 32-godišnjeg Erica W. na uvjetnu kaznu zatvora u trajanju od godinu i pol i novčanu kaznu u iznosu od 2.100 eura. Osim Cynthiji, godinama je krao donje rublje i drugim ženama te neovlašteno ulazio u praonicu rublja koja se nalazi u podrumu zgrade u kojoj živi i on i susjede kojima je krao donje rublje, piše Fenix magazin.

U veljači 2017. mlada je majka odjednom primijetila da joj nedostaje donje rublje. Kako se to ponavljalo, posumnjala je kako joj ga netko krade. Vrata podruma gdje se nalazi praonica rublja su uvijek zaključana pa se mlada majka s vremenom počela bojati i nije se više osjećala sigurnom jer je počela sumnjati kako perverznjak koji krade odjeću živi u blizini. Postavila je nadzornu kameru i otkrila svog susjeda Erica W. koji je čak uklanjao cilindre za zaključavanje kako bi se uvijek mogao vratiti u praonicu rublja.

Ericov odvjetnik Reinhard Röthig je rekao kako je to “vjerojatno bila strast prema skupljanju”. Do danas ne može objasniti zašto je ukrao stvari. Zato je sada na odgovarajućoj terapiji kako bi riješio taj problem.

Tekst je izvorno objavljen u kolovozu 2021. godine. 

VIDEO Stranac nasjeo na prijevaru: U Istri unajmio kuću za odmor pa se šokirao kad je stigao

DNEVNO PROĐE VIŠE OD 200 VLAKOVA

Kolodvor najprometnije trase napokon ide u obnovu: Mijenjaju se krov, fasada, čekaonica, ugrađuje se i klima

Da je kolodvoru itekako potrebna rekonstrukcija, pokazuju i podaci prema kojima je pružna dionica Sesvete – Dugo Selo zapravo trasa s najvećim intenzitetom željezničkog prometa u Hrvatskoj, ističu u HŽ Infrastrukturi. Njome dnevno prođe više od 200 vlakova, od čega 140 putničkih, a ondje se spajaju i dva glavna pružna pravca, onaj koji vodi do Mađarske te drugi koji povezuje Sloveniju i Srbiju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Noldor
Noldor
20:27 04.09.2022.

No krasno. Više ne možeš ni krast ženske gaćice da te ne osude. Kuda ide ovaj svijet...

PA
Pajdo
22:09 04.09.2022.

Partizani su najbolji lopovi pa me čudi da nisu u rejtingu.

MR
Mrkonja
21:39 04.09.2022.

Ja pomislio opet neko iz HDZ stranke.